Nagyon rossz az önbizalmam. Valaki tud ajánlani valamit?
Figyelt kérdés
Nem merem megszólítani azt a lányt akibe teljesen belezúgtam.... 14f2014. aug. 9. 00:39
2/10 anonim válasza:
Ha most nem mész oda mert gyáva vagy, később se fogsz és akkor majd sírsz 20 évesen hogy miért nem lehet csajozni egy lvl 120as wow karakterrel.
A link elmagyarázza hogy miért érzed kényelmesebbnek a semmit tevést MOST, mint az esetleges sokkal nagyobb örömöt később.
Remélem jó az angolod.
3/10 anonim válasza:
Utolsó, ezt kikérjük magunknak! Wowban a maximum szint 90, de szép próbálkozás volt legalább..
4/10 anonim válasza:
És 6 év múlva mennyi lesz? DÖH!!!!!!
5/10 anonim válasza:
kit érdekelnek a csajok? Csaka WOW Csak a WOW. Kérdező toljad a wowot az a király :)
6/10 HarciCsiga válasza:
Ja de ne buz*skodj csak a HORDA
7/10 anonim válasza:
Wow az élet srácok! https://www.youtube.com/watch?v=8SAHV8xbY_Y csapassátok!
8/10 anonim válasza:
Jah, hát már most mindjárt 100 szint lesz a max ;)
9/10 HarciCsiga válasza:
Hátha adok valami használható választ is döntsd el magadban hogy megszólítod előtte vegyél 3om nagy levegőt de csak olyan helyen ahol nem lát senki nehogy hülyének nézzenek :D ha így se mered akkor képeld fel magad jó erősen az jól felbassza az adrenalinodat én is ezt szoktam ha valahol tétovázok de én már direkt emberek előtt(tudom beteges) de így még jobban megdob engem ha így is beszari vagy akkor nincs más választásod Tanuld meg azt a remekművet amit a hetes küldött és irány wowozni :)
10/10 A kérdező kommentje:
A WoW nem épp az én stílusom... a 2. válaszoló linkjèt inkább holnap olvasom át (vagyis ma reggel)
2014. aug. 9. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!