Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nincsenek ilyen emberek már?...

Nincsenek ilyen emberek már? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Nekem nagyon nyomasztó, hogy bárhová megyek (és ez most szexuális hovatartozástól független igazából) mindenhol csak felcsinálják az emberek egymást, elköszönnek aztán viszlát. Olyanokká válnak az emberek mint az állatok, csak ösztön alapján működnek, de a fejüket meg nem használják, vagy nem tudom.

Olyan hogy megismerni valakit és hagyni hogy szépen lassan kialakuljon valami érzés, és ebből fakadóan csinálni dolgokat az ágyban ez már valami UFO dolognak számít. Én meg úgy érzem ettől magam, hogy még "a furcsák között is furcsa vagyok"...

Mindenki elissza az életét meg el aidsezi, és még én vagyok a hülye amiért nem?

Még azt sem lehet hogy na legyünk haverok/barátok mert rögtön ráterelődik a téma a csinálásra, nem hogy még valami értelmesről lehetne beszélni.

Tapasztalat ezzel kapcsolatban, vagy olyan helyek ahol vannak ebbe a képbe nem illők is?

19/F

2014. aug. 8. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Alapvetően egyetértek, mert főleg melegek között nagyon jellemző az alkalmizás, megcsalás, stb... Viszont mint mindnehol, itt is vannak kivételek. :) A barátommal ebben a hónapban leszünk 2 évesek és sok hetero pár megirigyelhetne minket. Anyósom mondta egyszer azt, hogy még nem látott soha akkora szeretetet és összhangot, mint ami köztünk van. :) Nem mellesleg a baráti köröm is nagyrészt olyan melegekből áll, akik komoly kapcsolat és hűség pártiak, úgyhogy azért vannak még kivételek. :)

24F m

2014. aug. 9. 10:35
 2/3 anonim válasza:

Sajnos ugyanezt tapasztalom én is, elég elkeserítő. De én úgy vagyok vele alapból is, hogy előbb meg kell szeretnem az illetőt (kinézet+személyiség), és bíznom kell benne, hogy jól érezzem magam vele szex közben.

Épp ezért nem hiszek az ismerkedős oldalakban és a szórakozóhelyekben ebből a szempontból, mert az csak amolyan dugáskirakat szerintem.

18/F

2014. aug. 9. 17:01
 3/3 anonim válasza:
enis ilyen vagyok mint te! sajnos(?)
2014. aug. 10. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!