Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy férfi rákacsint egy...

Ha egy férfi rákacsint egy nőre, illik a nőnek viszakacsintani?

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Mosolyogjon, ha bejön neki az ipse. Ha nem, akkor vágjon fapofát.
2014. aug. 8. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez nem illem kerdese...Ha nem jön be a pasi, nem kell visszakacsintani, mert ha megteszed, akkor avval azt sugallod neki, hogy tetszik neked.

Gondolom, ezt pedig nem akarod.

2014. aug. 8. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszike :)
2014. aug. 8. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Illik:)
2014. aug. 8. 14:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem nagyon bejön ez a pasi :) És én is neki :) Amikor rámkacsint én viszamosolygok rá, gondolom ebből is tudja hogy tetszik nekem!?
2014. aug. 8. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:

"Amikor rámkacsint én viszamosolygok rá, gondolom ebből is tudja hogy tetszik nekem!?"

Nem teljesen. Visszakacsinthat egy csaj viccböl, vagy udvariassagbol is, ez nem feltetlenül jelenti azt, hogy az illetö bejön neki (persze jo jel, ahogy nalad is latszik) Ezt a gesztust azonban csak azok veszik kezpenznek, akik minden kedves nöi gesztusba azt magyarazzak bele, hogy ök milyen jok a csajnal. Azonban nem lehet ezt egzakt modon ertelmezni.

2014. aug. 8. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!