Szerintetek nem elég gáz-lúzer a férfinak nevezném csőcselék?
Waooo!
Off párbaj:)
Gyerünk, szétröhögöm magam a kommenteken XD
Én ilyen esetben nem a kandúrnak szoktam írogatni, aki flörtöl a barátnőmmel, hanem pont hogy a barátnőmet pofozom fel. A srác -úgy ahogy te- nem is biztos, hogy tudta, hogy foglalt a lány. A lány viszont csak tudja, hogy van neki egy barátja, így nem igazán kéne flörtölgetni...
Ettől függetlenül a kérdésed primitív és te sem tűnsz egy észkombájnnak.
# 10:
Na, a vicc az, hogy az én volt szobatársam 210 centi volt és amikor lefogyott, akkor is nyomott vagy 120 kilót és egyáltalán nem volt elhízva. Elhiheted, hogy mit éreztem, amikor először megláttam. :D
"magyar vok?"
Nos kedves kérdező, a vok sval elárultál minden magadról :D
Ne feledd mi a különség a vok és a vAGYok között.
Tény, hogy a srác primitíven reagálta le, de te még nála is primitívebb vagy. ELküldött neked egy vacak e-mailt erre te idejöttél a gyakorikérdések.hu-ra keménykedni, hogy miaz, hogy egy csíra beszol nekem a 100 kilós állatnak. Remélem, hogy nem vagy magyar, mert csak a nemzetet alázod magaddal :D
Sok sikert a továbbiakban kedves Izom Tibór.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!