Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Unom már a jófej pajti szerepe...

Unom már a jófej pajti szerepet, mit tegyek hogy férfiként is észrevegyenek a nők?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok szingli. Megváltoztam. Egyértelműen minden ismerősöm szerint sokkal jobban nézek ki mint korábban. Másképp öltözöm, más kicsit a stílusom. Edzeni járok, tudatosan élek stb. Mégis a legtöbb nő a kis lelki magán dolgaiba beavat, de szigorúan csak ilyen "jófej pajti" jelleggel. Annyi nő mesél a pasiügyeiről meg oszt meg velem üzeneteket, hogy véleményezzem, hogy az ingatag pasija mit szól majd hozzá stb. Aztán olyan frusztráló, hogy pl szórakozóhelyen megismerkedünk csajokkal. Az egyikkel tök jól összehangolódom, együtt táncolunk, korban is hozzám illik (a barátaim fiatalabbak) aztán hogy hogynem mégis a haveromra jelöl rá másnap a facebookon. És sorolhatnám. Kezdem magam egy alkalmatlan béna lúzer tuloknak érezni.

2014. júl. 27. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha tudsz legyél bunkó velük,komolyan.Akkor aztán futni fognak utánad.
2014. júl. 27. 14:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt sokfelé olvastam már, de mi az a "bunkósági" szint, ami még nem taszítja a nőket?
2014. júl. 27. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Én szerintem maradj olyan amilyen vagy. Egyszerűen csak nem jó lányokhoz mentél oda.
2014. júl. 27. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyes: egyes, leülhetsz.

"legtöbb nő a kis lelki magán dolgaiba beavat"

Ne várd ezt meg. Te keress olyat, aki szimp.(élőben, ne internen), aki tetszik és udvarolj - igen,hódítsd meg a szívét. Tudom, nem divatos, amit írok, de ez az örökkévalósággal kapcsolatos, nem a divattal.

2014. júl. 27. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem, csak a hozzáállásoddal van gond. Nem akarsz barátkozni a lányokkal? Akkor ne barátkozz velük! Ennyi. Nekem van pár lány haverom pl osztálytárs, régi ismerős stb, de rajtuk kívül nem barátkozok velük. Ha valaki tetszik, egy az egyben már az ismertség legelején jelzem, hogy én férfiként nézek rá, nem barátkozni akarok.
2014. júl. 27. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
37%

Az arc a legfontosabb, azon pedig nem tudsz változtatni.

Aki nem jóképű, azt leszarják a csajok, nem férfi a szemükben.

Majd rájössz.

2014. júl. 27. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Sokan azzal altatják magukat, hogy biztosan valamit rosszul csinálnak.

De egy idő után rájössz hogy mi a hiba.

2014. júl. 27. 14:38
 8/11 A kérdező kommentje:
7-es, kíváncsivá tettél.
2014. júl. 27. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is maradj olyan, amilyen vagy! Ha egy nő a barátai közé sorol annak az lehet az oka, hogy nem vagy neki vonzó, nem akar párkapcsolatot, tényleg csak barátként gondol rá, vagy szimplán nem utalsz egyszer sem, hogy több lehet hozzá. Ha értelmes nőkkel ismerkedsz, akkor a bunkó stílus, amit említettek taszítja őket.

Akik ennyire mélyen beszéltek a magánéletükről azokat elhívtad randira? Gondolom nem, mert lenne annyi eszük, hogy nem egy olyan pasinak beszéljenek erről, akiről tudják, hogy nem csak lelki szemetes akar lenni.

2014. júl. 27. 18:48
 10/11 anonim válasza:
Hidd el a másik oldalon (nőknél is) hasonló problémákkal kell szembenézni. Nálam inkább az a baj, hogy csupa bunkó talál meg. Már nagyon elegem van a "Szia! Dugunk?" típusú pasikból. Aztán, ha kosarat kap, akkor pislog, mint hal a szatyorban. Én speciel már egy "normális" gondolkodású férfira vágyom. Persze nőtársaim nevében nem tudok erről nyilatkozni, de szerintem én normális vagyok és nekem nem jön be a paraszt-style.
2014. júl. 28. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!