Unom már a jófej pajti szerepet, mit tegyek hogy férfiként is észrevegyenek a nők?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyok szingli. Megváltoztam. Egyértelműen minden ismerősöm szerint sokkal jobban nézek ki mint korábban. Másképp öltözöm, más kicsit a stílusom. Edzeni járok, tudatosan élek stb. Mégis a legtöbb nő a kis lelki magán dolgaiba beavat, de szigorúan csak ilyen "jófej pajti" jelleggel. Annyi nő mesél a pasiügyeiről meg oszt meg velem üzeneteket, hogy véleményezzem, hogy az ingatag pasija mit szól majd hozzá stb. Aztán olyan frusztráló, hogy pl szórakozóhelyen megismerkedünk csajokkal. Az egyikkel tök jól összehangolódom, együtt táncolunk, korban is hozzám illik (a barátaim fiatalabbak) aztán hogy hogynem mégis a haveromra jelöl rá másnap a facebookon. És sorolhatnám. Kezdem magam egy alkalmatlan béna lúzer tuloknak érezni.2014. júl. 27. 14:22
11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány éves lehetsz 10-es, de megértelek. Nekem meg pont az a bajom, hogy nem vagyok ilyen "habiszti Guszti", aki csak úgy zsigerből löki a "vakert", akkor meg ássam is el magam?
2014. júl. 29. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!