Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, miért olyan kardinális...

Fiúk, miért olyan kardinális kérdés az, hogy első találkozáskoz fizessetek-e egy kólát vagy se? Ez nem tartozik a lovagiassághoz, már ha értitek ezt a fogalmat?

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam természetes ,hogy meghivom valamire
2014. aug. 8. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen meghívás természetesen alap dolog de elvárni ezt tőlünk nem az!
2014. aug. 8. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nem vagy tisztában a lovagiasság fogalmával kedves kérdező! Lovagias ha megvédjük a nőket, kinyitjuk az ajtót nekik előre engedjük őket stb. De az, hogy az első találkozáskor már mindent a férfi fizessen ez nem állja meg a helyét. Lehet hogy a csaj unszimpatikus és soha többet nem akarom látni.
2014. aug. 8. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fiú, de szerintem ez nem tartozik a lovagiassághoz.
2014. aug. 8. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyszer randiztam egy sráccal ő ajánlotta hogy üljünk be valahova. A pénztárnál elvárta hogy én fizessek mindent. Na ott kiakadtam és mondtam hogy mennem kell pá. Otthagytam mint eb a Szaharát. Az oké hogy kifizetem a részem mert én nem várom el hogy fizessen helyettem. De hogy akkor helyette is fizettem már bánom.
2014. aug. 8. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok fiú, de szerintem ez nem tartozik a lovagiassághoz."

Ez az elvárás :)

Egyébként én nem vagyok ellenére, ha olyan a lány, akkor kapásból ebédelni viszem, és én fizetek! :D

2014. aug. 8. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyszer randiztam egy sráccal ő ajánlotta hogy üljünk be valahova. A pénztárnál elvárta hogy én fizessek mindent. Na ott kiakadtam és mondtam hogy mennem kell pá. Otthagytam mint eb a Szaharát. Az oké hogy kifizetem a részem mert én nem várom el hogy fizessen helyettem. De hogy akkor helyette is fizettem már bánom.

Jaaa, hogy fordított esetben már nincs "lovagiasság"? XD Jóóó, most nem rólad beszélek, hanem más lányoknak akarom mutatni a tükröt, hogy tudják, mit várnak el tőlünk, fiúktól. Amúgy valamelyik jól írta. Alap dolog, hogy meghívom, de ha elvárja, akkor többet nem is lát a csaj...

2014. aug. 8. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsi az idézőjelek lehagyásáért... :( :$
2014. aug. 8. 14:25
 9/9 DreamWeaver ***** válasza:
Nem, ismerkedés kezdetén ez nem tartozik a lovagiassághoz. :) Később egy vacsora egy étteremben jeles alkalom gyanánt, vagy amikor már a két fél együtt él és közös a kassza természetesen nincs jelentősége, hogy éppen az egyik fél fizet, de ha egy nő az első randin elvárja, hogy a férfi fizessen helyette, könnyen lehet, hogy ezen mentalitásánál fogva később még nagyobb összegeket vár majd el, persze szintén "csak" lovagiasság szintjén. Első randin mindenki fizeti a sajátját. Így tiszta, így korrekt, így egyenlő.
2014. aug. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!