Ilyenkor mivan?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy lánnyal, több fiú is csapja neki a szelet.Beszélgettem vele délután, jól elvoltunk.Mondta, mennie kell.
Egy óra múlva visszajött, írtam neki.Mondta, hogy sokan írtak rá, majd holnap beszélünk.
Ok, ezt már 2x eljátszotta, de!
Egy barátommal beszélgettem, neki akartam írni, hogy rosszul esik hogy mindig engem rak a fiókba, meg h megkedveltem, meg egy kicsit féltékeny vagyok.De véletlen a lánynak küldtem el!
Erre elkezdett áradozni, hogy aranyos vagyok, meg cuki, hogy így gondolom.
Írta, hogy holnap beszélünk, ok.Elköszöntünk 20:50-kor, de azóta is fent van.
Akkor most mi a fene van?! 18/F, a lány 17.
2014. aug. 7. 21:37
2/10 anonim válasza:
Kispadra küldtek. Tartalék vagy, vagy pedig barátzóna jelölt.
4/10 anonim válasza:
Lehet hogy telorol van, nekem is folyton úgy jelzi mintha online lennék.
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is kispados vagyok.
2014. aug. 7. 21:41
7/10 KnightBalazs válasza:
Be.szoptad akár csak én. Azt mondta én vagyok a leghelyesebb fiú meg aranyos, figyelmes, és cuki erre hazajött a nyaralásból megbeszéltük h első randi lesz erre annyit sem ír nekem h bujj seggembe...
8/10 anonim válasza:
Hagyd a francba az ilyen nem érdemli meg a figyelmet!
10/10 anonim válasza:
Tudod van aki nem szokott facebookból kilépni,mert minek,néha én se szoktam,és nálunk csak én értek a géphez,úgyhogy bele se tudnak olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!