Hol tudnék ismerkedni, ahol nem nagy az égés veszélye?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok. Ismerkedni szeretnék normális lányokkal. De eddig nem találtam olyan helyet ahol alkalom lett volna rá. Bulizni szórakozni nem járok. Hol lehetne még, ahol nem égek le nagyon ha haza zavarna?2014. aug. 7. 21:31
1/8 anonim válasza:
Szerintem árnyékos helyen nem fogsz égni :D
2/8 anonim válasza:
Nyár van, az UVB sugárzás miatt mindenhol nagy az égésveszély, főleg 11-15 óra között. Ezen időtartamok kivételével mindenhol tudsz égés nélkül ismerkedni :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez az oldal is lassan társkereső lesz, szóval...
5/8 A kérdező kommentje:
Jajj már megint a sok humor herold. Mondjuk kicsit lehet félre fogalmaztam. Egyébként túl barna vagyok, már nem éghetek tovább
2014. aug. 7. 21:34
6/8 anonim válasza:
Ha te kezdeményezel,mindig fennáll a visszautasítás esélye. Ha buliban odamész egy idegen lányhoz, nem nagy ügy, úgysem találkozol vele többet. De ha figyeled előtte a jeleket, akkor lehet azért látni, hogy el fog-e küldeni. Előtte csak szemezzetek, ha rád mosolyog, visszanéz, akkor odamehetsz.
Ja, nem szeretsz bulizni? Hát, akkor nem tudom. Uszoda.
7/8 anonim válasza:
6-os, ne mondj neki ilyet, én már kerültem fura helyzetekbe bulis vagy egyéb nappali leszólítgatásos ismerkedéseim által... például egyik csajt buliban részegen leakartam smárolni, de végül tökre beégtem, kiborítottam a piát magamra meg ő csak mosolygott rajtam, ja és félrecsókoltam, mert elfordult, így csak egy arcrapuszi lett, aztán buszon láttam elég gáz volt...
8/8 anonim válasza:
Ja, hát nem úgy kell odamenni egy lányhoz egy buliban, hogy egyből lesmárolod. Még jó, hogy elfordult, örülj neki, hogy fel nem pofozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!