Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék lazábban ismerkedni...

Szeretnék lazábban ismerkedni egy lánnyal, esetleg valaki?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek! Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, viszont sajnos egy hülye szitu meg egy harmadik ember keverése miatt ő nem akar engem :( És most szeretnék valakit, akire odafigyelhetnék, hogy elfeledtesse velem ezt az egészet :)

Szóval ha van itt olyan lány, aki ismerkedne velem, az írjon! Helyes srác vagyok, azzal nincs gond ;) Olyan lányt keresek, aki benne van abban, hogy csináljunk közös programokat, meg persze szex ;) (de nem azon van a hangsúly, viszont garantálom hogy azt a részét nem fogod megbánni :D ) viszont el tudja fogadni, hogy perpill komoly kapcsolatot nem keresek (persze ez idővel változhat).

Valaki? ^^

Tudom elég furcsa de gondoltam megpróbálom elsülhet akár jól is :)

17/F Bp-ről

2014. aug. 7. 21:12
 1/1 anonim ***** válasza:
mi a francnak az interneten vesztegeted az időd, az egy szar. Ha úgyis olyan jó pasi vagy akkor próbálkozz inkább "odakint" , sokkal jobb
2014. aug. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!