Szeretnék lazábban ismerkedni egy lánnyal, esetleg valaki?
Figyelt kérdés
Őszinte leszek! Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, viszont sajnos egy hülye szitu meg egy harmadik ember keverése miatt ő nem akar engem :( És most szeretnék valakit, akire odafigyelhetnék, hogy elfeledtesse velem ezt az egészet :)
Szóval ha van itt olyan lány, aki ismerkedne velem, az írjon! Helyes srác vagyok, azzal nincs gond ;) Olyan lányt keresek, aki benne van abban, hogy csináljunk közös programokat, meg persze szex ;) (de nem azon van a hangsúly, viszont garantálom hogy azt a részét nem fogod megbánni :D ) viszont el tudja fogadni, hogy perpill komoly kapcsolatot nem keresek (persze ez idővel változhat).
Valaki? ^^
Tudom elég furcsa de gondoltam megpróbálom elsülhet akár jól is :)
17/F Bp-ről
2014. aug. 7. 21:12
1/1 anonim válasza:
mi a francnak az interneten vesztegeted az időd, az egy szar. Ha úgyis olyan jó pasi vagy akkor próbálkozz inkább "odakint" , sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!