Ezen az oldalon ha valakinek baja van az emberrel, miért
úgy intézi el hogy szó nélkül lekoptat?
Figyelt kérdés
Miért nem tudja leírni hogy ez és ez a baja, és nem szeretne így tovább levelezni? Szerintem elég bunkó dolog szó nélkül lekoptatni valakit, ti mikor szoktátok azt csinálni?
semmikor, mert nem vagyok ilyen.. de elég sokan eltudják így intézni a dolgot gondolom, legegyszerűbb, úgy sem ismer érted..
2014. aug. 7. 11:23
2/11 anonim válasza:
én szoktam azt is, hogy nem válaszolok többé, mert az illetőről megállapítom, hogy fogyatékos.
de azt is szoktam, hogy hirtelen mindenre egy szavas válaszokat adok, esetleg olyanokat, hogy "ez senkit sem érdekel":D L
2014. aug. 7. 11:23
3/11 anonim válasza:
Azért mert így a legegyszerűbb. És mert meg lehet tenni, mivel tudják, hogy úgysem futnak veled össze az életben, vagy ha igen, nem ismeritek egymást. Így nem kell magyarázkodni sem.
2014. aug. 7. 11:28
4/11 anonim válasza:
Te minden nap ki fogod írni ezt a kérdést? Miért nem írod meg a gondodat annak a bizonyosnak aki ezt csinálta? Ja! Hogy ahhoz gyáva vagy....értem
5/11 anonim válasza:
Mert a legkönnyebb "letenni a telefont" jelen esetben nem válaszolni, mert ha szemtől szembe lennétek akkor nem tudna elsunnyogni de az is igaz hogy vannak olyan beteg emberek akik a szép szóból nem értenek és fölösleges velük veszekedni mert normálisan azt sem tudnak.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom, mit értesz lekptatás alatt? Ha egszerűen nem válaszol többet, nem kell vele foglalkozni! Még akkor sem, ha nevetséges indokokkal hetek múlva válaszol. Az írásokból kitűnik a mentalitása. Ha egy idő után nem állok szóba valakivel, mert em akarom tartani a kapcsolatot, akkor az sem motivál, hogy meg kellene indokolnom.
Akkor van baj, ha egyszer mégis feltűnik és reagálsz rá. Ne vedd figyelembe ezután. Persze egészen más a helyzet, ha nyomós oka van rá. Kórházb került, amputálták, eltemették, vagy elfogyott az internet. Ez azért megállapítható a mentalitásából! Ennyi...
2014. aug. 7. 11:35
7/11 anonim válasza:
Előfordult már, hogy valaki nagyon megbántott, mire én szó nélkül otthagytam. Neki nem biztos, de nekem mindenképpen így volt a legjobb. "Vita nincs, téma lezárva". És még az utolsó szó is az övé lehetett.
2014. aug. 7. 11:37
8/11 anonim válasza:
Nem gyáva, megírta, de nem válaszolt!
2014. aug. 7. 11:42
9/11 anonim válasza:
Én szoktam ilyent csinálni akkor, amikor a levelezőtársam mentálisan hátrányos helyzetű... Ha nem akarok vele beszélni azt mégsem írhatom neki, hogy ne beszéljünk, mert hülye vagy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!