Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Veszélyes egy 16 éves lánynak...

Veszélyes egy 16 éves lánynak a chatroulette?

Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon unatkozom, és azt hallottam sokat lehet röhögni azon az oldalon. DE félek, hogy bajba kerülök . Úgy gondoltam, napszemcsiben mutatnám meg csak az arcomat. Lehet hülyén hangzik de nagyon félős vagyok, szerintetek?
2014. aug. 6. 20:36
1 2
 11/15 Kerida ***** válasza:
0%
Kitörölheted a hátsó fertályadat az ötös biziddel és a 2 nyelvvizsgáddal, ha intelligenciádból csak ennyi telik. A tv-t pl neked találták. Ajánlom a Balázs és Monika show-t, bár az annyira nem interaktív.
2014. aug. 6. 20:50
 12/15 anonim ***** válasza:
A te döntésed..
2014. aug. 6. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Miaz hogy bajba kerülsz? Miért kerülnél már bajba vagy mi alapján? ezt nagyon nem értem mi a baj származna belőle?:|
2014. aug. 6. 21:17
 14/15 October15 ***** válasza:

Jól van.. ügyes vagy :).. tényleg.

Igen veszélyes. Tudod mit teszteljük le:

írd be a keresőbe: 4chan ott keresd meg a /b-random topicot

ha azt elviseled akkor a CR lófsz :D.

Könyörgöm egy 16 éves lánynak a net önmagában veszélyes nem, hogy 1 ilyen retardált gyűjtő.

Ha minden áron alá akarsz merülni a net mélységeibe akkor javaslom gyakorolj:) 16 éves lánynak pl a GYK és az E-chat tökéletes lehet. Ezekhez nem kell akkora rezisztencia a hülyék ellen. De a CR?:D 22 évesen nem tenném be oda a lábam :D.

2014. aug. 6. 21:22
 15/15 October15 ***** válasza:

Amúgy a jegyek nem mértékegységei az értelemnek.

16 évesen nyilván fontos abból a szempontból, hogy a többiek hogyan vélekednek rólad illetve te hova pozicionálod magad a táplálékláncban de idősebb körökben ez egész 1xűen csak röhejes. Javaslom ne ezzel próbáld itt igazolni magad.

Szimplán le kell szrni azokat akik hülyének gondolnak, ennyi. [Ha már a GYK-t sem tudod le kezelni akkor a CR felejtős.]

2014. aug. 6. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!