Az ex kevésbé veszélyes, mint egy új csaj?
Figyelt kérdés
A párom exe állandóan olyanokat írogat neki, h hiányzol meg hasonlók. Nem tudom, mire véljem...2014. júl. 26. 13:31
1/7 anonim válasza:
Ha a párod nem hatástalanítja, akkor ott már baj van. Én szóba se állnék ilyenekkel.
3/7 anonim válasza:
A párod mit tesz ez ellen? Beszélget vele? Hogy reagálja le veled, illetve vele?
4/7 A kérdező kommentje:
Beszélgetnek.
Szerinte nem jogos a féltékenységem, csak barátok. A csaj egy hónap múlva megy férjhez.
2014. júl. 26. 13:56
5/7 anonim válasza:
A párod szakított vele, vagy az exe dobta őt?
6/7 A kérdező kommentje:
A párom szakított. Egy éve már.
Ez miért fontos?
2014. júl. 26. 15:35
7/7 anonim válasza:
ma 13:54, és 15:28 vagyok
Azért, mert ha párodat dobták volna, akkor így azt mondanám, hogy lehet, hogy még szereti az exét, és ezért foglalkozik vele. Érted? De így, hogy ő hagyta el, és csak szimplán foglalkozik velem, így furcsa.
Ha az exének ilyen rossz, és hiányolja, akkor nem gondolja a párod, hogy ezzel fájdalmat okoz neki? Miért nem hagyja békén? Nyugi, nem vagy egyedül ezekkel a nagy kérdőjelekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!