Srácok mit tennétek, ha a kiszemelt lányról kiderűlne hogy gluténérzékeny?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 13:37
12/21 anonim 

válasza:

hát jobban odafigyelnék mit veszek neki...de annyira nem kezelném máshogy...
21F
13/21 anonim 

válasza:

Ez most miért számít egy kapcsolatban?
Egyébként van gluténérzékeny 'szeretőm/barátnőm/franc se tudja már', annyiban befolyásolja a kapcsolat minőségét, hogy ha elmegyünk kajálni valahova, akkor olyan helyet választok, ahol tud ő is nyugodtan enni.
14/21 anonim 

válasza:

Ha az érdekel, nem változnának vele kapcsolatban az érzéseim.
15/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak az érdekel mennyire tud döntő lenni az ételallergia, mert a gluténérzékenyek nem ehetik azt amit a többi ember...
2014. aug. 5. 13:44
16/21 anonim 

válasza:

Engem semmiben nem befolyásol. Téged zavarna az, ha én azt ennék, amit akarok?
17/21 anonim 

válasza:

ezzel tényleg nincsen gond, ne stresszeld túl. ennyi erővel a parlagfűre allergiások is jöhetnének. nincs para ezzel.
18/21 anonim válasza:
Ezt figyelembe véve főznék rá. 29F
19/21 anonim 

válasza:

Rögvest szakítanék vele, felgyújtanám az országot és felkötném magam... Most komolyan, ennyire hülyék a nők, vagy ez csak egy párhuzamos univerzumban történik és én valójában nem is létezem? -.-
20/21 anonim 

válasza:

semmit.. én meg nem vagyok, na és?? most ez számít valamit? mert akkor hülye vagy, ha szerinted igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!