Valaki magyarázza már ezt el nekem? Egy lányról van szó!
Már jó ideje beszélgetek ezzel a lánnyal, és szinte minden alkalommal elmondja, hogy ő milyen csúnya... Én hiába mondom az ellenkezőjét, dicsérem... Elszáll a füle mellet...
Had döntsem már én el, hogy milyennek találom... Elvégre én vagyok a fiú...
Ezzel a lánnyal ne kezd. Az ilyen még a pólóját se venné le szex közben,sőt le se feküdne veled.Hallgathatnád éjjel-nappal a picsogását.....
Hagyd az ilyeneket. Keress egy igazi nőt, aki jól érzi magát a bőrében.Na az olyanokkal lehet jó nagyokat kettyinteni,enni,inni és mindent csinálni :)
Önbizalom hiányos valószínűleg
ha be is bizonyítod neki hogy szép és nem csak mondod el fogja hinni
Azt tudom, hogy önbizalom hiányos, ezt már az elején észrevettem mikor megszólítottam. De hogy bizonyítsam, hogy szép?
Amúgy még 1 dolog amiért majdnem kiakadtam... Mutatott egy zsírdisznó kinézetű nőt, aki feltűnően öltözködött, vszeg nagy ribi... Hogy ő mennyivel jobban néz ki nála... Hát szóhoz nem jutottam ...
Ilyenek a nők.
Bezzeg ha igazat adnál neki, olyat kapnál, hogy menten eutanáziáért könyörögnél :D
Egyébként engem is irritál, ha valaki olyan p*csogó. És - lányok, jobb, ha tudjátok - rettentően illúzióromboló, amikor valaki nem képes elfogadni, hogy van, akinek tetszik.
Én mondtam már le randit a hölgy folyamatos p*csogása miatt, bár ő már olyan szintre fejlesztette, hogy képes volt összeveszni velem, ha jót mertem mondani róla. :D
Ha akarod reggel elmesélhetem, nálunk mi volt a helyzet és én mit csináltam. Csak írj privátot ha érdekel.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!