Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki a jellemével akar hódítani a külseje helyett?

Figyelt kérdés

Szép lány, de őt ez annyira nem érdekli. Annyit fordít magára, hogy ápolt és ízléses, de természetes legyen.

Inkább a jellemével szeret hódítani, többre értékeli az intelligenciát, szereti a meglepő fordulatokat, kiismerhetetlen lenni.

Társaságban az a csendben figyelő típus, sokan butácskának is hiszik, csak akkor fordít ezen, ha úgy érzi, itt az ideje.

Az a kategória, aki pislog, és nem szól semmit, ha lehordják mindennek, aztán akkor él vele vissza, ha már a másik minden lapját megmutatta előtte.

Ha valamit meg akar tudni az érdektelenség és a fordított pszichológia az első taktika, amit kipróbál.

(Nem én)

2014. júl. 24. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Engem már meghódított. Nekem ilyen lány kell, de ilyen nincs.
2014. júl. 24. 20:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon ritka az ilyen lány
2014. júl. 24. 20:50
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Megvetem az erkölcsös, értelmes embereket nekem ostoba rib.ancok kellenek köszönöm.
2014. júl. 24. 20:51
 4/14 Tibohr ***** válasza:
Mint a fehér holló ;)
2014. júl. 24. 20:51
 5/14 Ramcsiii ***** válasza:
Ez nálam ismerős..:)
2014. júl. 24. 20:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen voltam csak férfiban. Nekem szimpatikus jellemvonások.
2014. júl. 24. 20:52
 7/14 A kérdező kommentje:

Pedig van ilyen lány.

Miért gondoljátok, hogy nincs?

2014. júl. 24. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért nincs mert az összes foglalt..:D
2014. júl. 24. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:
egy ilyen lánnyal tartom a kapcsolatot hónapok óta nem nagyon haladok nála előre de szeptemberben kijátszok minden lapomat és megtudom h érdemes-e több energiát bele invesztálni, mert már így is sokat foglalkoztam a témával, de szeretném ha ha nem csak egy srác/barátként tekintene rám :D
2014. júl. 24. 21:25
 10/14 anonim ***** válasza:

"Ha valamit meg akar tudni az érdektelenség és a fordított pszichológia az első taktika, amit kipróbál."

Innentől kezdve már ENGEM nem érdekel. A játszmák, a taktikázások, különféle hátsó szándékú stratégiák nálam nem jönnek be, úgyhogy ha a csaj nálam "próbálkozna", ennyivel el is kaparta magát.

2014. júl. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!