Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy olyan...

Miért van az, hogy olyan lányok, akiknek van barátjuk, rendszeresen olyan jelzéseket adnak, mintha járni akarnának? Ti is észrevettétek már ezt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy qrvára fel vannak dobva, hogy van barátkájuk, akit imádnak, meg tele vannak endorfinnal, de emiatt mi a f*$zért kell hülyíteni másokat?
2014. aug. 4. 21:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mármint magán a kiakadás folyamatában, az ún. "férfihisztiben" nem értek vele egyet! Nem szabad! Legyinteni kell és továbblépni!
2014. aug. 4. 23:19
 22/33 anonim ***** válasza:

Miben értesz vele egyet?? Könyörgöm miből tart megkrédezni a csajt, aki tetszik, hogy van -e barátja? De jó, akkor ne kérdezd és nyafogj itt gyakorin, hogy mekkora gec-ik a nők, hogy nem veszik észre a szánalmas próbálkozásodat.

Igen, van, hogy nem veszem észre. De mint látjuk, ez NEM az én problémám, hanem a tied. Te hisztizel itt, nem én. Nekem nem származik belőle bajom, ha nem veszem észre, hoyg akarnak tőlem valamit, neked származik belőle bajod.

De tényleg, mégegyszer mondom: NEHOGY megkérdezd Te, hogy vagy e barátja. Összedőlne a világ.

2014. aug. 4. 23:27
 23/33 A kérdező kommentje:

"Mármint magán a kiakadás folyamatában, az ún. "férfihisztiben" nem értek vele egyet! Nem szabad! Legyinteni kell és továbblépni!"

Ja, én sem értek vele egyet. Elméletben. Tudod, a 200. ilyen alkalom után már elég nehéz továbblépni. Bocs, hogy szeretnék kicsit boldog lenni végre, meg élvezni a fiatalságomat, mielőtt teljesen elmúlik.

"Miben értesz vele egyet?? Könyörgöm miből tart megkrédezni a csajt, aki tetszik, hogy van -e barátja?"

Ha annyira érdekel, megkérdeztem egy ismerősét, aki azt mondta, hogy nincs. De nem mintha bármi közöd lenne hozzá...

"De jó, akkor ne kérdezd és nyafogj itt gyakorin, hogy mekkora gec-ik a nők, hogy nem veszik észre a szánalmas próbálkozásodat. "

Már miért lenne szánalmas? Számomra elég bizonyíték arra, hogy bejövök neki az, hogy elhívott túrázni. És nem csak ő kedvelt meg, hanem a barátnője is.

Egyébként egy rosszindulatú némber vagy, visszataszító egy lánynál az ilyen hangnem. Képzeld el, hogy mi is a legjobb tudásunk szerint igyekszünk élni, és nem az a célunk, hogy titeket megszivassunk, hanem az, hogy boldogok legyünk. Ezt azért írom, mert biztos vagyok benne, hogy a te szemmel látható frusztrációd és haragod mögött is valami csalódás állhat.

"Igen, van, hogy nem veszem észre. De mint látjuk, ez NEM az én problémám, hanem a tied. Te hisztizel itt, nem én."

Hisztizik az anyád picßája.

"Nekem nem származik belőle bajom, ha nem veszem észre, hoyg akarnak tőlem valamit, neked származik belőle bajod."

Nekem ugyan nem származik belőle bajom, hogy TE nem tudod, hogy mikor akarnak tőled valamit. Én egy ilyen kiállhatatlan némbertől soha nem akarnék semmit, úgyhogy számomra ez nem gond :D Szerencsére pedig nem minden lány olyan unintelligens, mint te, hogy ne vegye észre a közeledési szándékot.

2014. aug. 4. 23:54
 24/33 anonim ***** válasza:

Kiállhatatlan némber :) jolvan drága. Menj sírni a sarokba .

Nem is tudok erre mit mondani. Ilyen hangnem egy lánytól? Milyen hangnem ? Na meg mi az, hogy egy lánytól? Ha lány vagyok, akkor én nem beszélhetek úgy ahogy akarok? És ki kérdezte, hogy akarsz e tőlem valamit ?:D

pff .

2014. aug. 4. 23:57
 25/33 anonim ***** válasza:
Biztos intelligenciától függ, hogy valaki észre veszi-e, hogy tetszik a másiknak ;)
2014. aug. 4. 23:59
 26/33 anonim ***** válasza:
Egyébként csak, hogy tudd: a csaj a buliban tényleg barátkozott és ezért bekamuzta, hogy van barátja, mikor végre levágta, hogy te többet akarsz. Vagy pedig eddig is volt, neked meg legközelebb lesz annyi eszed, hogy ne ismerősétől, hanem a lánytól kérdezd meg, hogy van e pasija.
2014. aug. 5. 00:03
 27/33 anonim ***** válasza:

#26: "a csaj a buliban tényleg barátkozott és ezért bekamuzta, hogy van barátja, mikor végre levágta, hogy te többet akarsz".

Köszönjük, Emese! Igazán taktikus volt akkor a csaj, gratulálok neki. A női agy primitívsége.

2014. aug. 5. 00:10
 28/33 A kérdező kommentje:

"Nem is tudok erre mit mondani. Ilyen hangnem egy lánytól? Milyen hangnem ? Na meg mi az, hogy egy lánytól? Ha lány vagyok, akkor én nem beszélhetek úgy ahogy akarok?"

Beszélhetsz, max. senki, akinek egy csöpp esze van, nem fog veled szóbaállni.

"És ki kérdezte, hogy akarsz e tőlem valamit ?:D"

Nem kérdezted, hanem konkrétan állítottad, hogy az én bajom, ha nem veszed észre, hogy akarnak-e tőled valamit.

"(Nekem nem származik belőle bajom, ha nem veszem észre, hogy akarnak tőlem valamit, neked származik belőle bajod.)"

Erre én viccesen mondtam, hogy nekem ugyan nem bajom, vagyis így próbáltam felhívni a figyelmet arra, hogy rosszul fogalmaztál. De már nem is várom tőled, hogy ilyeneket megérts.

"Biztos intelligenciától függ, hogy valaki észre veszi-e, hogy tetszik a másiknak ;)"

Az a helyzet, hogy sajnos igen. Bármilyen viccesnek tűnik is, ez rád nézve égő.

"Egyébként csak, hogy tudd: a csaj a buliban tényleg barátkozott és ezért bekamuzta, hogy van barátja, mikor végre levágta, hogy te többet akarsz."

Egyébként, csak, hogy tudd, facebookon láttam, hogy kapcsolatban van. Ennek ellenére örülök, hogy máris jobban tudod, mi történt, pedig ott sem voltál. :) Gondolom ez neked nem is számít, a fő, hogy tudj vagdalkozni, amit egyre szánalmasabban próbálsz. Egyébként ha így tett volna a csaj, akkor ki se írtam volna a kérdést, hisz így nem lett volna mit számon kérnem rajta, de gondolom, szellemileg ez megintcsak túl megerőltető lett volna, hogy ezt végiggondold és rájöjj :D

2014. aug. 5. 00:19
 29/33 anonim ***** válasza:
jolvan :) menj aludni nehogy bepisilj a nagy izgalomban, amig engem szapulsz.
2014. aug. 5. 00:28
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem izgulok, remekül szórakozom. Az ostobaságoddal remekül visszaadtad az önbizalmamat :)
2014. aug. 5. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!