Miért van az, hogy olyan lányok, akiknek van barátjuk, rendszeresen olyan jelzéseket adnak, mintha járni akarnának? Ti is észrevettétek már ezt?
"Én ezt értem, csak akkor nem kell nyafogni és le szemetezni a lányokat azért, mert egyből elhajt téged a diszkóban pedig te szegény "csak beszélgetni akartál"....A csúnya gonosz lány meg elhajtott."
Szerintem te most valami tök másról beszélsz. Mondtam én ilyet? Nem, én pont azt mondom, hogy ha van barátja, vagy nem akar tőlem semmit, akkor tegye világossá. Nem kell "elhajtani", hanem említse meg, hogy van barátja, vagy valami. Ti, lányok nagyon jók vagytok ebben. Az én példámban erről szó sem volt. Te most valami saját példáról beszélsz. Beszélhetünk majd arról is, de akkor te írj arról ki egy saját kérdést, az én kérdésemnél meg beszéljünk az én példámról.
(Egyébként igen, igazad van, nem kell bedőlni ennek az "én csak beszélgetni akartam"-dumának. Ez csak magyarázkodás azok részéről, akik nem bírnak méltósággal elvonulni.)
"A te világnézeted naiv és hülyeség. Én szingli vagyok és ha odajön egy pasi a buliban, jófej rendes , de ha nem tetszik, akkor is beszélgetek vele és elvagyok vele. "
Ez nem mond ellent az én elméletemnek. Az "elvagyok vele" azt jelenti, hogy flört nélkül, barátokként beszélgettek. Nem azt mondtam, hogy két ellenkező nemű személy nem beszélgethet. Én azt mondtam, hogyha viszont tetszik, akkor akaratlanul flörtölsz is vele kicsit.
"Jó, akkor mindenkivel bunkónak kell lenni , aki nem tetszik. Vettem."
Nem bunkónak kell lenni, csak nem kell velük flörtölni meg adni alájuk a lovat. Egy csaj úgyis megérzi, hogy mikor jön be valakinek. Ilyenkor nem kell a szerencsétlent hülyíteni.
Nem kell megsértődni azért, mert igazam van.
És nem fogom minden pasinál úgy kezdeni a beszélgetést, hogy "bocs, de van barátom" mert, ha visszakapom válasznak, hogy "és ki kérdezte?" (mivel nem, a pasik se mindig arra hajtanak) akkor az elég ciki, tök beképzeltnek hat, mintha azt hinném, hogy én olyan egy hercegnő vagyok,hogy mindenkinek én kellek...
Ha elakarod kerülni a beégést, akkor kérdezz rá te, hogy van e pasija. Mert nem minden lány érzi úgy, hogy ezt feltétlenül meg kell osztania mindenkivel, akivel beszélgetést kezd.
Most akkor leírom még egyszer:
Most ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem, nem feltétlenül érezzük meg, ha bejövünk valakinek és már megint ugyanoda jutottunk vissza, ahol kezdtük. Lehet, hogy te flörtnek veszed azt, amit ő nem annak gondol.
Egyértelműen csak akkor tudom, hogy nyomul rám, ha mondja vagy ha megpróbál megcsókolni....
De te nyafogsz, hogy érzékenyen érint. Akkor miért is nem kérdezed meg te? Mikor már úgy érzed, hogy a lány is flörtöl, akkor kérdezz rá, hogy van e pasija. Ilyen egyszerű. Te problémád, szerintem neked kell megoldani.
"Egyértelműen csak akkor tudom, hogy nyomul rám, ha mondja vagy ha megpróbál megcsókolni.... "
Akkor elég naiv vagy és nem látod a nyilvánvalót. Ez meg a te problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!