Hazudtatok már magatokról valamit itt privát üzenetben azoknak, akikkel levelezgettetek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 11:20
11/15 anonim válasza:
Nem szoktam hazudozni. Feleslegesnek érzem, mert úgyis kiderül az igazság egy idő után.
12/15 anonim válasza:
Apróbb dolgokban, személyes adatokban hazudok az inkognitóm miatt, de a lényeget leírom.
13/15 anonim válasza:
Hazudni nem hazudtam, olyan volt, hogy valamit később mondtam el de saját magamtól, mert addigra érett oda a barátságunk, beszélgetésünk, hogy úgy gondoltam, tudnia kell róla.....bár a továbbiakat nem befolyásolta, de így tartottam helyesnek :)
14/15 anonim válasza:
Nem hazudtam! És minek hazudni egy anonim oldalon?????
15/15 anonim válasza:
Ha hazugságnak számít, hogy nem küldök képet, nem adom meg a telefonszámomat és a lakcímemet, akkor igen.
Egyébként nem, mert ha nem akarok válaszolni, akkor nem fogok. Ha hazudnék, akkor lennék olyan béna, hogy simán lebukjak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!