Skacóóóóók! Mit szólnátok, ha egy lány, mondjuk metrón, utcán, ilyesmi helyeken csak úgy odamenne hozzátok és megölelne?
És hogyha a nyakában egy "ÖLELJ MEG! (: " tábla lógna, odamennétek hozzá megölelni? :)
(ugye tudjátok, hogy napi négy ölelés szükséges a lelki békéhez? :P)
Nos, mielőtt még ennél is többen rámírnának, elmondom:)
Ez amolyan felmérés számomra.. hiszen, nézzetek már körül könyörgöm.. Pest abból áll h mindenki rohan, fáradt, nyúzott, komor, elkeseredett és még sorolhatnám. És mint tudjuk az ölelés boldogsághormonokat szabadít fel, szintúgy, mint a csokimoki:3
Szóval azt ajánlom mindenkinek, ÖLELKEZZETEK!!!!! ^^ :)
Én teljesen egyet értek veled és szerintem csatlakozom hozzád. :D
L
Ezek szerint nincs lelki békém... a táblás dolgot felejtsd el, inkább elkerülném, mert azt hinném, hogy egy perverz.
Ha viszont magától megölelne... meglepődnék, az tuti, ha tetszik, akkor örülnék neki, ha nem, akkor viszont hamar túl lennék rajta.
Hát az biztos, hogy meglepődnék, de szerintem pozitívan fogadnám a dolgot. Ritkán történik ilyesmi az emberrel, szóval nekem feldobná a napom.
"Ölelj meg" táblás lányhoz nem mennék oda, de ha Ő mindenképp úgy érzi, hogy meg akar ölelni, akkor nem zavarna.
Én ölelkezős típus vagyok, évek óta nem ölelt meg senki és nem öleltem meg senkit, szinte semmi jó dolog nincs a mindennapjaimban (számomra jó), mégis jó kedvem van szinte mindig :) mert nem azt látom milyen szar az életem, hanem azt ami tényleg értékes! pl ma is jó kedvem volt reggel, pedig esett az eső :)
ezeket vettem észre reggel amik feldobták a napom: (kinek melyik érthetőbb)
elértem a HÉV-et - nem késtem le a HÉV-et
szárazon megúsztam a beutat - nem áztam meg nagyon
időben beértem a munkahelyre - nem késtem el a munkából, kipihent vagyok - nem vagyok fáradt
ezek a mai napomban az eddigi jó dolgok :) nem kellenek nagy dolgok, elég pár apró is az örömhöz :) DE egy ölelés nem csak a napomat dobná fel...az biztos, hogy hosszabb távra nagy löketet adna :)
még úgyis a jót látom, hogy tegnap este nagyon magam alatt voltam...a rossz érzés nem hiányzik :)
#5-ös voltam
5ös milyen kiegyensúlyozott:) Végre egy boldog ember:)
fel kéne ismernie az emberiségnek h nincsenek rossz dolgok, csak mi fogjuk fel úgy..:)
Én teljesen pozitív gondolkodással élem a napjaimat és nagyon szeretem az ölelést. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!