Nagyon szeretek egy lányt de elvágtam magam nála illetve nem áll szóba velem mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 00:13
1/21 anonim válasza:
Sajnos szerintem akkor már nem sok mindent. Ne haragudj, ha megbántottalak.
3/21 A kérdező kommentje:
nem nem bántottál! azért köszönöm :)
2014. aug. 4. 00:15
4/21 anonim válasza:
Mit csináltál hogy "elvágtad magad nála" ?
5/21 A kérdező kommentje:
2. tényleg erre nem gondoltam :D
2014. aug. 4. 00:16
6/21 anonim válasza:
Mivel vágtad el magad előtte?
Off: Látom, új fétis van, valaki arra veri, hogy a piros kezeket nyomkodja.. Csak így tovább, legalább nem nővel csinálod ;)
7/21 anonim válasza:
konkrétum nélkül nehéz...függ ez attól,mekkora a bűnöd
de ha mindent megteszel, akkor valahogy csak jóvá tudod tenni, de tényleg:) én kb csak valami nagyon brutált nem bírnék megbocsátani, ha látom, hogy teper a csávó
8/21 A kérdező kommentje:
4. Hát volt egy elég hülye korszakom mikor illetlenül viselkedtem a lányokkal, inkább csak szóban és elhíresült rólam hogy én ilyen meg olyan vagyok de már teljesen más vagyok és egy lány ezért nem áll szóba velem de viszont nagyon szeretem, sokat gondolok rá :(
2014. aug. 4. 00:18
9/21 anonim válasza:
mondd el neki, hogy szereted és megváltoztál... érte. :D
10/21 anonim válasza:
Magyarul nem ismer, de egyből elítél, tehát ő a hülye, és még te szabadkozol miatta? Na ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!