Nagyon szeretek egy lányt de elvágtam magam nála illetve nem áll szóba velem mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 00:13
11/21 A kérdező kommentje:
10. tudom és igazad van, de ha egyszer szeretem :(
2014. aug. 4. 00:24
12/21 anonim válasza:
10esnek igaza van,Te is írtad,hogy megváltoztál,ha ő ezt nem érti meg...
13/21 anonim válasza:
velem is ez volt. :( imádtam ,de elengedtem.....sajnos
14/21 A kérdező kommentje:
annyira szerencsétlen vagyok :(
2014. aug. 4. 00:38
15/21 anonim válasza:
bizonyítsd már neki valahogy, esküszöm megsajnáltalak, ahogy itt írsz, szóval ahj:( szurkolok:)
16/21 anonim válasza:
Egyik kedvenc közhelyem: majd elmúlik (:D )
17/21 anonim válasza:
10-es vagyok. Nem az a baj itt, hogy megváltoztál és ennek ellenére elzárkózik, mert ez olyan dolog, amire lenne alapja, ez érthető. Hanem az, hogy igazából sosem ismert, és mindenféle mendemondára alapozva eleve elzárkózik azelől, hogy megismerjen, holott (ha tényleg megváltoztál) érdemes lenne neki. Na ez itt a baj. Persze értem, a szerelemmel nem lehet mit kezdeni. Próbáld meg bizonyítani, bár az nem lesz egyszerű.
18/21 A kérdező kommentje:
értem 10-es, megpróbálok valamit összehozni! :)
2014. aug. 4. 01:03
19/21 anonim válasza:
De az is lehet hogy ismer csk anelkul hogy tudnal rola megbantottad valamivel es azert haragszik rad. (Csak azert mondom mert nekem volt ilyen.) Ha meg tudsz meselni a dologrol vagy van kedved meselni irkj privit, szivesen meghalgatlak!
20/21 anonim válasza:
ha valakirõl elterjedt valami, mindenki ugy áll hozzá. szerintem kellemes meglepetés lenne neki ha kiderülne ,hogy nem olyan vagy mint amilyennek leírnak mások.szerintem élőször is kérjük bocsánatot.aztán szép lassan tisztázd magad.nem kell kapkodni, de azért haladj ,nehogy összejöjjön valakivel és úgy járj mint én. 13-as voltam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!