Mit csináljak ha nem akarok tőle semmit?
Nagyon bonyolult helyzetbe kerültem. Legalábis nekem az, mert nem kerültem még hasonlóba. Szóval megismerkedtem egy sráccal egy fesztiválon...mm hát bő 3 órán át smároltunk, és kb. felületesen megismerkedtünk. Ő se volt részeg meg én se. Megmondtam neki a nevem, és ott rontottam el, hogy laza lenne a dolog, hogyha csak facen jelölt volna be, de telefonszámom is megadtam neki, amit elfelejtettem, hogy nem az én kártyám száma hanem apukámé. Nem tudom letiltani a számot és nem mondtam meg anyáéknak, hogy ilyen kapcsolatba kerültem valakivel, mert nem vagyok ez a fajta lány.
Ő alig akart elengedni, mert félt, hogy többet nem lát, mert ő többet akar, de én meg nem. És ezt akkor sajnos nem tudtam a szemébe mondani, de mostmár tudom, hogy nem akarok tőle semmit.
Ti mit tennétek?
18/L
írd meg neki facen, mást nagyon nem tudsz tenni
19 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!