Mit csináljak ha nem akarok tőle semmit?
Nagyon bonyolult helyzetbe kerültem. Legalábis nekem az, mert nem kerültem még hasonlóba. Szóval megismerkedtem egy sráccal egy fesztiválon...mm hát bő 3 órán át smároltunk, és kb. felületesen megismerkedtünk. Ő se volt részeg meg én se. Megmondtam neki a nevem, és ott rontottam el, hogy laza lenne a dolog, hogyha csak facen jelölt volna be, de telefonszámom is megadtam neki, amit elfelejtettem, hogy nem az én kártyám száma hanem apukámé. Nem tudom letiltani a számot és nem mondtam meg anyáéknak, hogy ilyen kapcsolatba kerültem valakivel, mert nem vagyok ez a fajta lány.
Ő alig akart elengedni, mert félt, hogy többet nem lát, mert ő többet akar, de én meg nem. És ezt akkor sajnos nem tudtam a szemébe mondani, de mostmár tudom, hogy nem akarok tőle semmit.
Ti mit tennétek?
18/L
"nem mondtam meg anyáéknak, hogy ilyen kapcsolatba kerültem valakivel, mert nem vagyok ez a fajta lány."
Hehe, ez vicces volt :)
Persze, ezek után te nem vagy az a fajta lány :) Nyugtasd magad.
táht összegezzük...
te egy fesztiválon smároltál egy vadidegen csávoval... akinek olyan fontos vagy hogy nem akart elengedni.. .te meg azon filozol hogy hogy mond meg neki hogy nem kell neked...
Magyarország... mond... van még lejjebb? :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!