Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Találtam egy valóban érett,...

Találtam egy valóban érett, bölcs, okos, humoros férfit, nehéz elfogadni hogy csak barátok lehetünk (sokkal idősebb nálam). Miért nem találok hozzá foghatót?

Figyelt kérdés

Tíz évvel fiatalabbnak nézi mindenki, így beleestem a csapdába és kissé beleszerettem. :S Hiába ismerkedek a korombeliekkel (18-24), nem találok olyat köztük akiben ezek a tulajdonságok egyesülnének, ráadásul ennyire kellemes mértékben. :)

Szállítsam alább az igényeimet, várjam meg míg idősebb leszek és akkor "érettebb" emberekkel leszek körülvéve? De addig...? Nem tudom kiverni őt a fejemből, pedig nem is néz ki kifejezetten jól de nem számit semmit. :S

2014. aug. 3. 21:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Nem igaz! :) Mert ha akarnál akkor találhatnál is, csak rossz helyen keresgélsz!
2014. aug. 3. 22:10
 12/34 A kérdező kommentje:

Nem ig... Hát hol keresgéljek...?

Túl magasra tette a mércét, az a baj. :/

2014. aug. 3. 22:12
 13/34 anonim ***** válasza:

Hát itt a baj! Mert hozzá hasonlítod az embereket.

Ne belőle indulj ki, amúgy is idő kell míg kiismersz valakit. A külsejét hamar eldöntöd de a tulajdonságaihoz idő kell.

Nem mindenkinek dióbarna a haja, nem mindenkinek piros a szeme, nem mindenki 186,999 magas, és nem mindenki 82,54 kg, nem mindenki egy Törpapa, de attól még lehet bölcs, nem mindenki tudja megfejteni a Fülesben lévő összes rejtvényt, nem mindenki akar egyből 2 gyereket meg családi házat meg szilvafát meg omnia kávét.

Hol hol hol?? na még is hol?? ha csini vagy, akkor bármelyik pasit leszólíthatod, akár boltba üzletekben bevásárlóközpontokban neharagudj segítenél ebben abban megköszönöd egy kávéval, habár ilyen rohadt melegben inkább jegeskávéval.

2014. aug. 3. 22:18
 14/34 anonim ***** válasza:
Miért csak barátok lehettek? Ő hány éves?
2014. aug. 3. 22:54
 15/34 A kérdező kommentje:

Kedves Denis!

Köszönöm hogy kifejtetted! Külön köszönet a szórakoztató hasonlatokért. :)

Valóban az lehet a probléma, hogy hozzá hasonlítok mindenkit, de nem tudom erről hogy lehetne leszokni...és nagyképűségnek is hat ez, hogy nekem "senki se elég jó" és többet akarok, olyat mint ő. Tehát lejjebb kell adnom az elvárásaimból...de most megint belegondoltam, és eszembe jutott, egyes fiúkkal akik udvarolnak nekem, milyen üres beszélgetéseket szoktam folytatni, míg vele annyira "mélyeket" hogy azóta el se tudom képzelni, hogy lehetnék együtt olyannal, akivel nem tudok így beszélni.

A leszólításról annyit, hogy "inkább a halál". :D Nem vagyok kifejezetten csinos és meglehetősen kevés az önbizalmam, igaz vevő vagyok a közeledésekre. :)

2014. aug. 3. 22:57
 16/34 A kérdező kommentje:
31.
2014. aug. 3. 22:58
 17/34 anonim ***** válasza:
és miért ne lehetne több? 31 azért nem a nyugdíjasotthon!
2014. aug. 3. 22:59
 18/34 A kérdező kommentje:
Én meg 20 alatt...
2014. aug. 3. 22:59
 19/34 anonim ***** válasza:
Nem érzem olyan vészesnek a korkülönbséget.
2014. aug. 3. 23:04
 20/34 A kérdező kommentje:
Hát pedig, ha feltennék itt egy kérdést erről a korkülönbségről, nagyon megkapnám a magamét... ;)
2014. aug. 3. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!