Lányok fiúk véleményeteket szeretném ki kérni. Ugyebár mindig van egy lány. Élőben jól elvoltunk szimpatizáltunk később amikor facceen 3. -jára ráírtam ezt kaptam: szerintetek kinek van igaza?
előtte az előzmény-2. beszélg. - barátnőivel volt és ráírtam és mindenféle hülye emotionokat linkeltek. Hát akkor én sem vettem komolyan.
és ez meg az esti beszélgetés:
Én-zavarhatok egy páár röpke pillanatra ?Ő-Ezek utan?Én-hm?mi után?ez új....Ő-Mindegy-Én-ti kezdtétek..vagy mi a baj ? Ő-Semmi-Én-de mond.... ha nagyon zavart akkor miért nem mondtad hogy menjek el ?vagy nem értem..... megsértettelek?tényleg ha ilyesmi van akkor sajnálom....bocsi Ő-Bar.tnőm szerint buta vagy-Én-egy kicsit lenézőek vagytok.....miért vagyok az?ilyet se mondtak még....Ő-Nem. Csak a semmibol itt ilyen nagy izet csinalsz. Dramazol-Én-
Nem drámázok... te mondtad hogy valami bajod van
nem akarok lelkizni csak mondd miért mondtad hogy "ezek után beszélni akarok"?
még te se tudod ugye
csak gyors el akartál üldözni
Ő:
Mi?? Te mosz ugy igazabol mi a franctol beszelsz?!
ÉN:
semmi... csak ki akarom deríteni most mi is a problémád...
Ő:
Az hogy nem hagysz beken es a semmibol dramat csinalsz de ezen mar csak nevetni tudok
Én:
jaa, hogy zavarlak????
én megkérdem mindig hogy zavarhatok- e?
Ő:
Igen de azt hittem hogy akarsz mondani valami ertelmeset
Igazábol innen nem akarom folytatni mert elkezdet szidni meg már régebben is összekaptunk, és hivatkozni arra meg hogy én ilyen olyan vagyok összehordott rólam minden olyat ami nem igaz... én próbáltam menteni a szitut de nem sikerült...
Általában egy lánnyal se kaptam még össze, pedig sokkal beszéllgetek... de őő...
ja de kérdező ezekre jobb nem rá kérdezni, mert akkor hááát tessék az élő példa. Csak azt fogja látni hogy mi a tököt drámázol.
Neem, te pozitív képet akarsz mutatni. Aki energikus meg mit tudom én, nem azon áll le drámázni hogy MIIII MIIUTÁN?:O :O :O!!?? MIIII AZZZZ?!!! TUDNOM KELL?!
jó lehet nem így írtad, de kb így jön le. Látod ott is van hogy akarsz mondani valami értelmest. Hát na, ez nem volt az az tény.
Most csak ezért beszélgetni, ki a francnak van kedve. Erre is van idő meg amikor úgy alakul, de nem így egy szép délután vagy mit tudom én. Ezzel csak kinyírtad a beszélgetést.
NE! minek?? Ezeken ne agyalj, rágódj mert akkor csak ugyan ez lesz. Ezeket nem kell szívre venni se, már csak azért sem mert ha a jövőben lesz ilyen, akkor nem szenvedhetsz mindig, meg görcsölhetsz azon hogy jaj jaj.
De magadtól is rájössz jobb esetben. Ezt a vitát pl pont tök felesleges fel hozni. Neeem, csak pozitívan. Legalább akkor ha nem jön össze nem úgy távozol mint valami síró-pittyogó. De most a drámázástól biztos nem fog jobban szeretni.
És amúgy is jelentéktelen, hogy mit takar az ezek után. Lépj túl rajta azt ennyi.
Meg nem kell mentegetőzni meg stb. azzal csak rontasz a helyzeten. Ha asz voltál akkor se, persze szituáció függő, de tudod ez kb. olyan hogy kérsz valakitől valamit aztán kiakad hogy jó neki sincs ebből 100 db de ad, aztán meg te erre belekezdsz hogy jaaa jóóó akkor nem kell, majd hozok helyette, stb stb,, szóval azt akkor már nem adod vissza, mert az hülyén néz ki.. akkor leginkább csöndben maradsz azt ennyi. De ez is tovább komplikálható persze, mert ha túlzásba viszi akkor eleve mi a töknek ad kölcsön akármit is, pl cukrot a kávéhoz.
De most olvastam egy tök jót egy másik kérdésnél
"A jó modor, az önkontroll és az érzelmi intelligencia is fejleszthető, majd ahogy érettebbek és tapasztaltabbak lesztek, mindketten megtanuljátok ezeket a helyzeteket okosabban kezelni."
na ezt mondtam majd rájössz úgyis magadtól (normál esetben), csak levonsz te is ezekből valamit. Vagy aki nem az majd 100adjára biztosan.
Mondom én is szívtam már meg. És mondom ezen ne görcsölj ezek ilyen 2 perces problémák. Nekem is pont ezt mondták, amikor valami hülye apróságon kiakadtam meg besértődtem, azt ugye a másik 2 srác mondta, hogy most nehogy ezen kezdjek el itt agyalni vagy mi, az ilyenek 2 percig tartanak, aztán annyi. Az is hogy most itt "összevesztetek" ez se azt jelenti hogy innentől akkor már utáljátok egymást, szóval nehogy úgy menj oda, mert akkor régen rossz. Megtörtént elvan felejtve azt ennyi.
https://www.youtube.com/watch?v=GpKpS8LN7RE
rofl, tök jó videókat linkelgetni.
A ők már csak ilyen hangulat emberek.
Főleg akkor nem lehet velük bírni ha barátnőjükkel vannak mert olyankor szinte mindenkit kigúnyolnak együtt és jókat röhögnek a saját hülyeségükön és az áldozaton, aki most te voltál. Ha más nem akkor a barátnő kezdi ki a fiút és lebeszéli gunyorosan.
Amikor rá jön egy nőre a hoppáré, akkor jobb nem erőlteni semmit, mert csak magad ellen haragítod.
Azt mondják, ha egy nőnek nincs igaza, akkor jön az íratlan házirend.
1.) Ha a nőnek nincs igaza, akkor a
. . . második pont lép érvénybe.
2.)A nőnek mindig igaza van!
(különben kiköveteli és ezen nagyon össze fogtok veszni)
Ebben a témában, nő ügyben sajnos nem működik a józan logika! Hosszabb távon úgy is kiderül, hogy fel tudod-e kelteni az érzelmeit és talál-e benned valami olyant amit meg tud szeretni, ami megmozgatja benne a nőt és talán kicsit fel tud nézni rád.
Ha már vitával és számonkéréssel (részéről meg barátnői cukkolással, ökörködéssel) kezditek, annak nem lehet hosszú jövője.
Ha akkor nem veszed fel a kesztyűt, helyette gyorsan leléptél volna kötekedés nélkül, most több esélyed lenne. A lányoknak érdekesebb aki nem tapad, inkább elérhetetlennek látszik. Azt meg akarják szerezni.
De ez mostanra biztosan tovább alakult köztetek és az többet mond mindennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!