Emos lányok valaki ismerkedni? 15/F
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 15:31
2/13 anonim válasza:
az elég ha a stílusom nem emos viszont szét vagyok vágva? :D
3/13 A kérdező kommentje:
hát ha küldesz privátban képet magadról akkor megmondom :)
2014. aug. 3. 15:33
4/13 anonim válasza:
Először is nem "emos" hanem emo lányok....
Onnan tudom h "emos" lány a barátnőm, ráadásul itt ismertem meg :)
5/13 A kérdező kommentje:
4.:köszi, és akkor van esély :)
2014. aug. 3. 15:44
6/13 anonim válasza:
Nincs esélyed ha még azt sem tudod h nem emos hanem emo. Ezért nagyon megtudunk sértődni ;)
7/13 A kérdező kommentje:
ha megjegyzem azt hogy emo, akkor van esély? :D
2014. aug. 3. 16:15
8/13 anonim válasza:
előszőris bocsi de ezt ki nem állhatom ne haragudj alapból minden bántást "tűrök".DE AZ ÉDESANYUKÁD!.az emo és nem emos.!!.Az emo egy életérzés nem abból áll hogy úgy néz ki,vagy vágja magát el vagytok tévedve rendesen.!!:)).14 éves vagyok half'n emo ami annyit tesz hogy nem teljesen nézek ki úgy.lehetséges hogy az utcán velem szembe jőve nem mondod meg hogy ez az életérzésem és az úgynevezett "hitem." beszélgetni szívesen.:)).írhattok mind ketten ha szeretnétek.:D
10/13 anonim válasza:
teljesen nem értitek mi az az emo? xD nem a vágásrol szol meg ezek ajjmár felkur Emo,Emotion,érzelem,érzelmes, több érzelme van mint másnak
szeritnem mindent elmondtam.. ezt ugy lehet érteni hogy könnyen megbántodik az emok nemcsak szomoruak most komolyan egy swag yolo páwa is lehet depis ha meghall az anyja apja stb:D de mégse emo az emok mért hallgatnak rockot :o? mert a rock szerintem érzelmes zenének is mondhato.. vagy egy történetet mesél el.. pl suicide silence your live only once vagy asking alexandria the final eposide vagy pierce the veil the king of the day.. black veil brides knives and pens. az érzelem az emo lényege....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!