Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tudok kedves lenni...

Miért nem tudok kedves lenni olyan férfiakkal akik nem érdekelnek? Csak azokkal akitől esetleg valamit akarok. 25 nő vagyok

Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 14:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
2014. aug. 3. 15:11
 32/37 anonim ***** válasza:
Ti tudjátok,hogy kivel ,bunkóztok és kivel nem, csak nehogy össze akadjatok Rozsdás Szöggel, az nem szarozik,elvisz a kamionjával, aztán már késő, jobb esetben a párocskáitokat is elviszi :)Nála aztán nincs kec-mec :)
2014. aug. 3. 15:24
 33/37 A kérdező kommentje:

Kedves moderátor. Nem értem, hogy miért lenne ez a kérdés rossz?!

Vagy mindig csak a jóról beszélhetünk?

Mindenki milyen erzékeny lett a toleráns EU-ban...

2014. aug. 3. 15:54
 34/37 anonim ***** válasza:

És te meg mitől vagy így felháborodva? Ha ez normális lenne a társadalomban nem is raktad volna fel a kérdést, de jól tudod, hogy nem így van. Ugyanígy fordítva, ha minden pasi bunkózna veled csak azért mert nem jössz be nekik akkor a fejedet vernéd a falba, hogy 'miért ilyenek a pasik?!'.

Tényleg inkább csak provokáció, mert ez a kérdés elég szőke nős...

2014. aug. 3. 16:05
 35/37 anonim ***** válasza:
egy számitó R vagy, de nincs ezzel semmi gond, ilyenekre is szükség van, kis ésszel kiválóan ki lehet használni az ilyet
2014. aug. 3. 16:11
 36/37 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzám nem elég az ész, annál többre van szükség, de neked abból kevés van. Pf..
2014. aug. 3. 17:49
 37/37 anonim ***** válasza:
nem gond, amúgy is már kinővőfélben vagyok az R-ekből.
2014. aug. 3. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!