Sikerült lejáratnom magamat egy srác előtt, akit nagyon kedvelek. Szerintetek mit tegyek? (Többi lent)
Már régebb óta beszélgettem egy fiúval facebook-on, és most csütörtökön találkoztunk először. Tudni kell rólam, hogy van egy olyan defektem, hogyha először találkozok valakivel akkor nagyon ideges vagyok, és izgulok. Ilyenkor két kimenetel létezik nálam:
1.) Szinte egész idő alatt csendben vagyok, mert nem tudom mit kéne mondanom, és félek, hogy csak leégetem magamat valamivel.
2.) Össze-vissza beszélek csak hogy ne tartson unalmasnak. Sajnos ilyenkor előbb beszélek, aztán gondolkodom, ezért sokszor sikerül mindenféle hülyeséget összehordanom.
Mondanom sem kell, hogy most a második variáció jött be. :(
A szőkeség olyan fokait sikerült mutatnom a srácnak, hogy félek többet beszélni sem, nem hogy találkozni nem akar majd velem. Pedig tényleg nagyon kedvelem. :\
Szerintetek elmondjam neki, hogy csak azért viselkedtem ennyire bután, mert zavarban voltam? Vagy csak még ostobábbnak könyvelne el, amiért még magyarázkodni próbálok?
Segítsetek, szerintetek mit tegyek? :|
Most picit megnyugtattatok, köszönöm, és igazatok is van. :)
Második válaszoló: Igazad van abban, hogy nem kell megfelelnem neki, csak úgy érzem nem tudtam megmutatni neki az igazi énemet, és ezt sajnálom a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!