Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sikerült lejáratnom magamat...

Sikerült lejáratnom magamat egy srác előtt, akit nagyon kedvelek. Szerintetek mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Már régebb óta beszélgettem egy fiúval facebook-on, és most csütörtökön találkoztunk először. Tudni kell rólam, hogy van egy olyan defektem, hogyha először találkozok valakivel akkor nagyon ideges vagyok, és izgulok. Ilyenkor két kimenetel létezik nálam:

1.) Szinte egész idő alatt csendben vagyok, mert nem tudom mit kéne mondanom, és félek, hogy csak leégetem magamat valamivel.

2.) Össze-vissza beszélek csak hogy ne tartson unalmasnak. Sajnos ilyenkor előbb beszélek, aztán gondolkodom, ezért sokszor sikerül mindenféle hülyeséget összehordanom.

Mondanom sem kell, hogy most a második variáció jött be. :(

A szőkeség olyan fokait sikerült mutatnom a srácnak, hogy félek többet beszélni sem, nem hogy találkozni nem akar majd velem. Pedig tényleg nagyon kedvelem. :\

Szerintetek elmondjam neki, hogy csak azért viselkedtem ennyire bután, mert zavarban voltam? Vagy csak még ostobábbnak könyvelne el, amiért még magyarázkodni próbálok?

Segítsetek, szerintetek mit tegyek? :|

2014. aug. 3. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom észrevette, hogy zavarban vagy. Ha tényleg kedveled, és ő is téged, nem lesz probléma. Max. aranyosnak talál. :D
2014. aug. 3. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán ismerd be h ideges vagy mikor valakivel először találkozol? Miért kéne tökéletesnek tűnj, szerintem normális h izgulsz s biztos megérti, előbb utóbb úgy is megmutatod majd az igazi arcod neki, ahogy elhiteted idővel az agyaddal, hogy viselkedhetsz normálisan nyugodtan. Nem értem miért hiszed h "meg kell flelned" neki.
2014. aug. 3. 14:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Most picit megnyugtattatok, köszönöm, és igazatok is van. :)

Második válaszoló: Igazad van abban, hogy nem kell megfelelnem neki, csak úgy érzem nem tudtam megmutatni neki az igazi énemet, és ezt sajnálom a legjobban.

2014. aug. 3. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!