Ez miért törvényszerű a nők részéről?
ÉeMiért várják el a hölgyek hogy a férfi tegye az első lépést?
Pl. Szórakozóhely, srác szemez a csajjal mind a ketten mosolyognak egymásra de a fiú nem lép az ügyben és nem is jönnek össze.
A csajok véleménye általában /ilyen helyzetben/ a srácról: lúzer, gyáva, link, nem férfias
Egy lány sosem teheti az első lépést?
...mármint az az illető, aki odamenne valakihez, mielőtt jönnének a homos privátok XD
Ezt a baromságot hívjuk önbecsülésnek, és önbizalomnak. :)
Figyu, értem, hogy mire gondolsz. Sok féle ember van, és mindenkinek más kell. Ha nekem az kell, aki határozott, és nőnek érzem magam, akkor miért adjak le az elképzeléseimből? Nyilván, vannak kivételes esetek, mint korábban írtam, én is kezdeményeztem már, és nem egy talira hívtam már fiút.
Neked olyan kell, aki odamegy hozzád. Oké, én elfogadtam, csupán leírtam a véleményem a másik oldalról is. Most, hogy ez hasznos -e, vagy sem a számodra, az más kérdés.
És igen, az egész ismerkedés el lett cseszve, és hányok a kombinálgatástól és a taktikázgatástól, de ha egy nő határozott, azt sok srác utálja, mert ő akarja meghódítani. Na, akkor most mi is van?
Véleményem szerint, ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni. Lehet, hogy rohadt jól néz ki a csaj, ő is oda van érted, de a taktikázgatással az őrületbe kerget. Ekkor kell más lányt keresni. Mert mindketten mást akartok.
"Neked olyan kell, aki odamegy hozzád. Oké, én elfogadtam, csupán leírtam a véleményem a másik oldalról is."
Nah, amikor a nőket véleményezem eléggé negatívan, pontosan erre gondoltam.
Nagyon szépen megkérlek itt és most, hogy másold be, hogy én hol írtam olyat, nekem olyan kell, aki odamegy hozzám! Teljesen nyugodtan! Várok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!