Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez miért törvényszerű a nők...

Ez miért törvényszerű a nők részéről?

Figyelt kérdés

ÉeMiért várják el a hölgyek hogy a férfi tegye az első lépést?

Pl. Szórakozóhely, srác szemez a csajjal mind a ketten mosolyognak egymásra de a fiú nem lép az ügyben és nem is jönnek össze.

A csajok véleménye általában /ilyen helyzetben/ a srácról: lúzer, gyáva, link, nem férfias

Egy lány sosem teheti az első lépést?

2014. aug. 2. 10:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak ne azt lássam, hogy eleve menekül minden társas interakció elől, vagy hogy képzeletbeli falat emel maga köré.
2014. aug. 2. 11:48
 12/27 anonim ***** válasza:
"képzeletbeli falat emel maga köré" És az milyen? Nagyon szépen hangzik, de sajnos nem lettem okosabb.
2014. aug. 2. 11:51
 13/27 anonim ***** válasza:
Amit már írtam korábban: fülhallgató + könyv kombináció, illetve bármi olyan gesztus ami arra utal, hogy kellemetlenül érzi magát az adott szituációban. Ilyen pl. ha valaki buszon kifelé bámul az ablakon, vagy ilyen lehet a karba tett kéz is. Nem tudok fejből többet írni, de általában ránézésre megállapítható valakiről, hogy adott helyzetben hogyan érzik magukat, vagy hogy hajlandóak-e szóbaállni egy idegennel, esetleg még ismerőssel sem hajlandóak.
2014. aug. 2. 11:57
 14/27 anonim ***** válasza:
De ilyen esetekben nyilván nem szeretnének ismerkedni, ez azért egy egyértelmű jelzés szerintem. De mi jelenti a férfiak számára azt, hogy akarnak?
2014. aug. 2. 12:02
 15/27 anonim ***** válasza:
Pl. keresik a szemokntaktust, akár meg is tartják pár másodpercre, közben mosolyognak is esetleg. Vagy ha van rá lehetősége, direkt olyan helyzetet teremt, hogy meg kelljen szólítani. (Példát ne kérj) Meg látszik a testbeszéden is. Ezt nem tudom leírni, de a testbeszédből ránézésre látszik minden.
2014. aug. 2. 12:09
 16/27 anonim ***** válasza:

szerintem itt a legnagyobb inkább az lehet a sok flegma vagy nem is ez a jó szó, de ez a semmit mondó arc.

Füüüü most aztán nagyon kemény vagyok, a beton szilárd arcommal, semmi kifejezés, full komoly, füüüüü , ő aztán nagyon kemény csaj. Ránézel, mintha valami katonát látnál, ahogy épp vigyázzba áll.

Nem tudom, csak szoktam látni ilyen csajokat. Ez a kb "pföhh kis senkik, én vagyok a király" arc.

2014. aug. 2. 12:16
 17/27 anonim válasza:

Srácok. A lányok tudjátok mikor, és miért szépek? Mert kapnak pozitív visszajelzést. Mert részegen szóbaallsz vele, mert buliban felkéred táncolni, mert kinézed őt egy táborban, és kedves vagy vele... MERT NŐKÉNT KEZELED, ÉS ANNAK IS ÉRZI MAGÁT!

Igen, kezdeményeztem fiúnál, és nem ért semmi hátrány belőle. Sőt, csináltam már hülyét magamból, futottam pasi után. Viszont ebbe mi is belefáradunk. Igenis, elvárom, hogy az elején a fiú jobban akarja ezt a kapcsolatot, mint én. Ha pedig érzem ezt, akkor onnantól én is bármit megtennék érte...

Ja... Hát, mi csajok ilyen furák vagyunk.

2014. aug. 2. 13:08
 18/27 anonim ***** válasza:

Utolsó! Igen, te így gondolod. Más is ezt csinálja, de ők már egónövelésből, és ez kívülről nem látszódik meg. Ugyanúgy látszódik, mint a Te eseted. És Ti lányok nem hogy ilyen furák, hanem inkább ilyen lököttek vagytok.

A másik: én nem kezdeményeznék olyan lánynál, akinél nem látom azt, hogy érdekelném. Mi az, hogy én jobban akarjam, mint ő? Itt bukjátok be mindannyian!

2-dik voltam

2014. aug. 2. 13:38
 19/27 anonim válasza:

Tudod, ezt úgy értettem, hogy ne kelljen versenyeznem senkivel. Ne én várjam őt a randi elején, hanem igenis, érjen oda 2-3 perccel hamarabb. Ne ígérgessen, ne csináljon hülyét belőlem.

Most ezt a kapcsolat 0. fázisába (kezdeményezés), kicsit máshogy megy. Ha néz, és szimpatikus, akkor én is nézem, és mosolygok. De, mivel nekem nem létszükségem, hogy megismerjem azt a random pasit, ezért én nem fogok odamenni. Mert igenis, ha nem aznap, egy másik bizony oda fog jönni. Lehet, hogy az előbbi tökéletes, aki odajött, az pedig egy lúzer… hát ez van. Amit nem tudok, nem fáj. :)

2014. aug. 2. 13:52
 20/27 anonim ***** válasza:

Hát... vannak igazságok abban, amit leírtál, de szerintem nagyon sok ember túlbonyolítja! És ez a nagy gond! Tetszik? Odamegyek! ENNYI! És az mindegy, hogy lány-e az illető, vagy fiú... Csak TI komplikáljátok túl! Ezt is valami barom találhatta ki...

2-dik, ill. 13:38-as vagyok

2014. aug. 2. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!