Szerintetek, hogy lehet legkönyebben elfelejteni egy szerelmedet? (Úgy értve hogy nem volt köztetek semmi)
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 11:55
1/11 anonim válasza:
Ez plátói szerelem volt? Ha jó ideje tart ez a szerelem, akkor még jó darabig eltart. Sokban függ attól, hogy a közeledben él-e az illető. Mert ha egy közegben mozogtok, akkor bizony nehéz lesz elfelejteni. Próbálj másra koncentrálni most már. Ismerkedj, nyiss mások felé. És ha találsz magadnak olyan párt, aki viszonozza az érzéseidet, akkor esélye, hogy nem fogsz többet gondolni a "szerelmed"re.
3/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nálam 6 évig tartott, viszont most már nem találkozom vele nap mint nap, így remélem ez segít.
6/11 anonim válasza:
En csak ugy tudok elfelejteni valakit ha egyaltalan nem ad semmi jelet, vagy pedig mas tetszik meg helyette..:ss
7/11 anonim válasza:
én se tudom elfelejteni, pedig más 6 éve tart, ráadásul évek óta nem is láttam
8/11 anonim válasza:
Az nem szerelem amit nem viszonoznak. Saját magam kárán tanultam ezt meg. Több mint 3 évig voltam szerelmes valakibe, úgymond össze is jöttünk de semmi komoly. Egyetlen percig sem éreztem hogy szeretett volna.
Most visszagondolva elég buta kislány voltam. Azt kérdezem magamtól hogy miért pocsékoltam rá ennyi időt? Mi tetszett nekem benne? Miért voltam belé "szerelmes"? Kinevetem magamat...
Most hogy van egy komoly kapcsolatom, rájöttem hogy mi is az a szerelem. Az a szerelem mikor két ember ugyanazt érzi egymás iránt. Elszakíthatatlanok lesznek... De ha mégis elválnak, akkor az sem volt igazi szerelem. Csak erős vonzódás.
9/11 anonim válasza:
"Az nem szerelem amit nem viszonoznak."
Dehogynem, viszonzatlan szerelemnek hívják.
10/11 anonim válasza:
Van egy olyan módszer, hogy beleszeretsz másba, szintén viszonzatlanul... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!