Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A barátnőm belezúgott valakibe...

A barátnőm belezúgott valakibe és mit tegyen? (többi lent)

Figyelt kérdés
szóval a barátnőm egy buli megismert egy srácot akivel részegen smárolt és beszéltek azóta sokat és a barátnőm most úgy érzi hogy teljesen belezúgott folyamatosan rá gondol de az a baj hogy a srác idősebb nála 4 évvel és 7 hónappal tehát olyan 4 és fél évvel (a barátnőm most októberben tölti a 15-öt) és fogalmunk sincs hogy mit tegyünk szóval valami tipp? mert a barátnőm nagyon bele zúgott szóval tippeket kérnénk ha lehetne

2014. júl. 31. 23:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sokeszű vagy, miért nem tisztáztad ezt az elején? Jó pár percet megspórolhattam volna.
2014. aug. 1. 21:33
 12/13 anonim válasza:
Az a gond hogy a barátnőd most se lát se hall, hiába figyelmezteted a végén csak rád fog haragudni. Máskor ne igyatok annyit főleg ne 14-15 évesen ne részegedjetek le mert ki fognak használni olyan állapotba.
2014. aug. 2. 20:42
 13/13 A kérdező kommentje:
1, gyorsan írtam a kérdést mert tényleg kéne a segítség 2, én nem voltam egy buliba se még nem hogy részeg lettem, a legjobb barátnőmet a szülei elengedték nekem kedvem se volt menni meg másik városban lakik (nem vagyok közösségi ember) és ő akkor ismerte meg a srácot
2014. aug. 8. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!