Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti veletek előfordult...

Fiúk, ti veletek előfordult már ilyesmi? Ha igen, mi okból viselkedtetek így?

Figyelt kérdés

Vagy egy pasi, akivel minden nagyon szépen indult, olyan barátségfélének, de mind aketten tudtuk, hogy ez nem az. Aztán eltávolodtunk egymástól, sokat dolgozott, egyre kevesebbet dumáltunk. Az elején úgy voltam vele, hogy elfoglalt, hagyom, nem zavarom, majd jelentkezik.

Úgy vettem észre, hogy kerül engem, már-már bujkál előlem, miközben én semmilyen formában nem keresem se semmi.

Miért csinálja ezt?

Nem akkor szokás ilyet csinálni, ha tegyük felzaklatnám?

+ valamelyik nap fel is hívott, de aztán jött egy ilyen benéztem dumával, mikor visszahívtam. (privbe leírhatom mit adott elő)

2014. júl. 31. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Megkérdezem tőled,it szeretnél mit írjunk? Gondoltam ha azt írjuk amit hallani szeretnél,akkor nem kérdezed meg minden nap ezt csak éppen átfogalmazva.
2014. júl. 31. 22:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Először írtam ki. Amúgy sem kötelező válaszolni rá, szóval nem értem mi a bajod?
2014. júl. 31. 22:09
 3/3 RRR ***** válasza:

mert nem tudja mit is akar

vagy

nem akar tőled semmit ,csak egy puha p.öcs és nincs mersze megmondani

2014. júl. 31. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!