Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mással is előfordult már,...

Mással is előfordult már, hogy elhajtotta azt, aki tetszett neki? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Akarok kapcsolatot ,mégis ...a barátnőm azt mondja ,hogy ha olyannal találkozunk ,aki bejön nekem ,akkor megváltozok és beflegmulok :/ Attól félek ,hogy nem lennék elég jó neki ...és meg se próbálom. Mit tehetnék ? Hogyan változtathatnék ezen ? Ezen a téren eléggé bizonytalan vagyok.

2014. júl. 13. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tök természetes az adott embereknél. Bőven vannak hozzád hasonlók. Védekezési reakció, úgy védekezel, hogy támadsz. Tüskét növesztesz, nehogy bántsanak. Falakat emelsz, hogy megnézd, ki mássza meg, hogy kire érdemes a barátságodat "pazarolni". Emellett egyfajta megfelelési kényszered is lehet, akár.
2014. júl. 13. 21:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm , ez a válasz megnyugtatott kissé .:) Akkor nem kell változtatnom ,csak meg kell várnom ,hogy valaki megmássza azt a bizonyos falat .Megpróbálok türelmes lenni :)
2014. júl. 13. 21:49
 3/6 anonim válasza:

Bízz magadban! Ne a barátnőd jósolja meg mi lesz, ha tényleg ez lesz és ha igazi barátnő akkor elfogadja és nem kezd el cirkuszolni! Ha meg nem vagy elég jò neki azt látni fogod rajta! Ne ilyeneken agyalj! Ha meg nem fogad el úgy amilyen vagy akkor szard le!

De a legfontosabb: Bízz önmagadban és ne gondolj rosszat az elején!

2014. júl. 13. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet...nekem az segített h úgy próbáltam viselkedni azzal is aki bejött,mintha csak egy régi barát lenne,mást nem tudok tanácsolni. próbáld ki h nem azon jár az eszed h "víí most VELE beszélek",hanem próbáld úgy kezelni,mintha csak egy fiúbarát lenne,így nem parázol majd azon h elég jó vagy-e neki,hisz barátként viselkedsz vele,a barátoknak meg még szép h elég jó vagy.

remélem,érthető volt,bocsi,ha nem.Am az első jókat írt:)

2014. júl. 13. 21:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem megfogadni a tanácsod !;)
2014. júl. 13. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez is jó tanács ! Köszi !:) Csak ismeretlenekkel picit nehéz lazán beszélgetni ...a megfelelési kényszer miatt.De majd kipróbálom ,hogy milyen ,ha magamat adom teljesen. :D Ideje lenne...
2014. júl. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!