Hogy derülhet ki hogy annak a bizonyos illetőnek tetszem? Milyen jelei vannak ha tetszem valakinek? Mert még csak sejtem a dolgot
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 18:48
12/15 anonim 

válasza:

Lesegesd te is őt és ha gyakran visszales akkor tetszel neki. Vagy mond meg neki hogy tetszik neked. Ám szerintem ha tetszettél volna neki akkor odament volna hozzád, bár lehet hogy félénk.
13/15 anonim válasza:
Lehet igen, lehet nem. Sajnos az, hogy néz az nrm egyenlő azzal, hogy tetszel neki, hisz a szemével csak kell csinálnia valamit (be nem csukhatja). Bár igazából ha úgy néz rád, hogy tetszel neki az feltűnőbb és látványosabb, mintha csak "úgy" néz.
14/15 anonim válasza:
Általában ha a fiúk néznek egy lányt, az nem véletlenül van. Főleg, mert észreveszed, tehát azt akarja, h vedd észre őt. Azt meg lehet érezni, ha tetszünk egy fiúnak :) te is kezdd el stírölni óvatosan.
15/15 anonim válasza:
Hmm pont hasonló a szitu nálam is :) tegnap annyira nézett az egyik osztálytársam, hogy már szinte elpirultam :$ ezért nem bírtam hova nézni se, így össze-vissza kapkodtam a fejem, így inkább elbújtam egy osztálytársam mögé, akkor meg keresett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!