Mit csinaljak ha nem önmaga?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel mindig is joban voltam mit baratok. Most egy fel eve elkezdett tetszeni. Nagyon vicces vagany meg minden. Nagyon sok lany oda van erte. Es kiderult h en is tetszem neki, de velem mashogy viselkedik mint a tobbiekkel. Es nekem ez az énje nem tetszik. En nekem az kezdett el tetszeni aki olyan mint a barataival, osztalyalval. Mit csinaljak???2014. júl. 30. 13:31
1/2 vaskmiha válasza:
Ha bejön vki annak önkéntelenül is az "igazi" énedet mutatod. Ami máskor látsz az valószínüleg csak egy álca amit valamilyen okból magára ölt a népszerűségért. Ám egy kapcsolathoz ez nem megfelelő, mármint egy normális kapcsolathoz. Próbáld tovább, hátha változik, de ha nem akkor se keseredj el, mindenre van megoldás csak logikusan gondold végig az egészet minden szempontból, az elejétől a végéig.
2/2 A kérdező kommentje:
Amikor nekem tetszik vki en zavarba vagyok---> tehat nem onmagam vagyok, mig a barataim elott meg masok elott igen. Szoval nem feltetlenul vagy onmagad azelott aki tetszik. Sot. Vagy nem?
Koszonom egyebkent a velemenyed :)
2014. aug. 1. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!