Egyszerűen nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van itt a munkahelyen az irodában egy csaj. Nagyon-nagyon bejön... Nem egy bombázó, de mégis nagyon szép, és vonzó. :P Nem rég óta dolgozom itt, szóval még a nevét sem tudom, korra viszont olyan 25 körül lehet, én vagyok 22. Tegnap reflexből amikor találkoztam vele, majd nem megkérdeztem a nevét, de aztán mégsem. Nem tudom miért, de egyáltalán nincs önbizalmam ilyen téren. Félek attól hogy beégek, meg hogy van pasija és megint szenvedő alany leszek. Azt sem tudom hogy szólítsam le. Most van egy grafikai munkám itt a cégnél, rádió bannert kell csinálnom, és arra gondoltam hogy szólok neki hogy lenne-e kedve kicsit segíteni a szerkesztésben, színeket választani stb. ha ráér. Ez gagyi? :D Kajak nem tudom mit csináljak.2014. júl. 22. 11:32
1/3 anonim válasza:
Dehogy gagyi, hidd el hogy összejöhet és akkor talán összejön. Ha elutasít miközben magadat adtad, az valószínűleg nem a te hibád lesz :)
2/3 anonim válasza:
borzasztóan vonzó tud lenni egy nő szemében ha a férfi magabizotos és önmaga. Szerintem előtte tudatosítsd magadban ezt, legyél laza, spontán, ne izguld túl a dolgokat az nem vezet semmire és felesleges. lehet hogy pont te fogod zavarba ejteni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos erről ennyit...
2014. júl. 22. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!