Mit lenne érdemes írni olyankor, mikor a lányok annyira nem tisztelnek meg minket, hogy válaszoljanak?
Néha ismerkedek neten és már többször előfordult, hogy egy lány nem méltatott válaszra vagy csak több nap után, holott facebookon közben aktívan tevékenykedett. Pl a mostani példa:
Ráírtam egy csajra, mert csinosnak tűnt, hogy lenne-e a kedve beszélgetni, ismerkedni. Azt mondta igen, de csak pár sort váltottam vele, mert mennem kellett aludni munka miatt. Tegnap ráírtam, azóta nem válaszolt. Üzenetet nem nézte meg, vagy megnézte, de visszarakta olvasatlan állapotra(miért van benn ez a funkció egyáltalán?), de az biztos, hogy fennt volt Facen, postolgatott.
Az ilyen tirpák, tiszteletlen, bunkó nőszemélyeknek szeretnék kitalálni valami jó kis üzenetet, ami vagy elgondolkodtatja őket, felkelti a kíváncsiságukat vagy elküldi őket a búsba.
Törődj bele, hogy nem érdekled és keress másik csajt.
Miért lesz jobb ha még valami baromságot ráírsz?
Az ilyen tirpák bunkó pasikat egyenesen el kéne küldeni a francba, majd le kéne tiltani! Majd ő eldönti hogy akar-e veled beszélgetni vagy nem. Én speciel fokozatosan küldöm el ha van ilyen (kapcsolatban vagyok, de még így is előfordult). Először sokáig nem írunk nekik vissza, ha nem veszi a lapot és továbbra is zaklat, akkor elküldjük szépen. Ha így se fogja fel, elküldjük csúnyán, letiltjuk.
Ha te képtelen vagy felfogni hogy vannak lányok akik nem szeretnek neten ismerkedni, az a te bajod, de ettől még nem kell őket bunkónak tartani!
beszéltél vele pár sort és munka miatt mentél aludni...ha tudtad, hogy aludnod kell menni akkor miért írtál neki??? szóval ezt inkább te baxtad el...ha tényleg nem akar visszaírni...de lehet csak simán nem olvasta az üzenetet...de lehet direkt nem olvasta, mert az a pár sor alatt elvágtad magad nála és nem akar már veled ismerkedni...ez van keress mást, ne zaklasd, főleg ne ilyen hülyeséggel, hogy majd jól beolvasol neki...és attól mert nem válaszol miért érdemelné meg, hogy kihasználják??? ennyi erővel te is jól megérdemled, hogy jól kihasználjanak, mert ráírsz és mész aludni "csak szórakozol vele"...inkább tanulj az esetből, ne akkor írj egy lányra ha 10 perced van vele beszélni...
21F
annyira fel tudnak idegesíteni az ilyen kérdések.
most a lány a bunkó mert nem írt vissza? talán nem mindenki akar neten ismerkedni.
Akkor most figyelj, nekem is szoktak itt írogatni fiúk és én se írok vissza mindnek csak annak, aki szimpatikus.
Bárki bármit is mond, az alapból bunkóság, ha valaki nem válaszol valamilyen üzenetre. Történjék bárhol, bármilyen formában és engem ez zaklat fel.
Beszari, gyenge jellem az ilyen. És kő buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!