A lányokat miért érinti ilyen rosszul az egyedüllét?
Van egy lány a baráti körben. Áprilisban ért véget az utolsó kapcsolata, azóta állítólag nem volt senki és mélydepresszióban van emiatt (nem amiatt, mert az exe hiányzik neki, hanem a magány miatt). Pedig csak 3 hónapja szingli.
Én 2 éve vagyok szingli, pedig szeretnék egy párkapcsolatot és nagyon sok mindent meg is teszek érte. A háttérmunkáktól kezdve az ismerkedésen át mindent.
Szóval felkerült ez a téma a hétvégén. És mint kiderült, jogos, hogy a lány ki van akadva, mert a társaságból a lányok mindössze 3-4 hónapot szoktak maximum szinglik lenni.
Srácoknál ez 6 hónap fölé tolódott.
Miért félnek a lányok egyedül lenni?
(Én arra gondolok, hogy tudat alatt tisztában vannak vele, hogy gyorsabban telik a biológiai órájuk, mint a férfiaknak. És csak egyszer lesznek huszonévesek.)
Hiába az emancipáció, a fiúk választanak, a lányok pedig dönthetnek, hogy elfogadják az adott jelentkezőt, vagy sem. De mindig a fiú dönt előbb, hogy akar-e kezdeményezni, vagy sem. (legtöbbször)
Egyrészt a lányok emocionálisabbak, másrészt a lány magában sem bízik, hogy képes mást is vonzani. Ezekre tippelnék, amik miatt rosszul viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!