Ha a fiad egyszer csak beállítana egy lánnyal 20 évesen, egyből azt hinnéd, hogy a barátnője?
Figyelt kérdés
Sosem volt még senkim, és nem is ismerkedtem lányokkal, holnap viszont valószínűleg jön hozzánk az egyik volt lány osztálytársam, mondta hogy talizzunk. De van barátja, így semmi extra, én viszont szerelmes vagyok belé, tehát rajta kívül kb. mindenki azt akarná, hogy összejöjjek vele most azonnal.2014. júl. 29. 21:23
11/16 anonim válasza:
Szerintem bármi lehet a lánnyal, mivel ha ő irt rád és elmegy hozzád akkor valamit szeretne tőled. Lehet a mostani barátjával már kezd megszakadni a kapcsolata. Majd elmondja miért akart felmenni hozzád. De most miért baj az, ha fiatalon járunk valakivel és egy idő után mással szeretnénk járni..azért jó pár kapcsolatot át kell élni mire megtalálja az ember akivel hosszabbtávra akarna tervezni.
12/16 A kérdező kommentje:
Mesélt a barátjáról, és tudom mi a helyzet, sajnos velem csak mint barát akar találkozni, ő ilyen. Én nem tudok csak barátként nézni rá, de sosem mondtam neki vagy éreztettem vele.
2014. júl. 29. 21:40
13/16 anonim válasza:
kérdező- akkor ha a lány csak azért szeret veled lenni, hogy barátok legyetek, akkor ne menj ebbe bele, szépen lépjél tul rajta.. mond el neki, hogy te szerelmes vagy belé és ha csak akar tőled valamit akkor keressen.. Hidd el ha válságba kerül a kapcsolata, rögtön menni fog hozzád. de ha bevállalod a barát kategóriát mindig barátként fog menni. Legyél kicsit lazább, ne elégedj meg annyival, hogy mint barát szórakoztatod, azt utána megy vissza a párjához..
14/16 A kérdező kommentje:
Attól félek, ha elmondanám neki mit érzek, soha nem beszélnénk többet.
2014. júl. 29. 21:59
15/16 anonim válasza:
Ha járni akarna veled akkor felkeresne, lehet épp ezzel fognád egy kicsit meg..de barátnak meg semmi értelme nincs, akkor még azt a lehetőséget is elveszed magadtól hogy továbblépj és keress egy olyan lányt akivel jársz.. max. a barátja lesz féltékeny rád..meg te szenvedsz.. mert nem barátnak akarnád, ő meg csak annak..
16/16 anonim válasza:
Egy próbát megér, szerintem légy őszinte s mond meg neki, hogy kedveled, viszont tiszteletben tartod h van barátja. Értékelni fogja s az is benne van a pakliban h ő is kedvel. Nincs kizárva s amìg nyitva hagyod ezt csak saját magad marcangolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!