Tetszik egy pasi a munkahelyen, nem tudom hány éves és hogy van e barátnője, ezt hogyan tudom finoman kipuhatolni?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom én sem vagyok számára közömbös, de még komolyabban nem lépett se ő, se én. Kis flörtölések vannak csak egyenlőre, de természetesen ezt is nagyon élvezem. (nem találom facebook-on)2014. júl. 24. 20:54
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg, nem féltékeny e a barátnője, ha más lányokkal beszél :P
2/8 anonim válasza:
21. században vagyunk. pl. Facebook
3/8 A kérdező kommentje:
Írtam h nincs fent facebookon... legalábbis nem találom.
2014. júl. 24. 21:13
5/8 anonim válasza:
Amit az első írt, az is jó ötlet. Abból derül ki legegyszerűbben, hogy van-e neki barátnője.
Kezdeményezz egy baráti beszélgetést vele, pár perc után pedig simán rákérdezhetsz a korára. Kérdezd meg, hogy a környéken él-e, ha még nem tudod, és ha szerencséd van, hozzáteszi, hogy egyedül. Ha nem, akkor kérdezz rá arra, hogy rokonokkal él-e még, vagy albérletben egyedül, stb. Előbb utóbb csak kinyög valami értékelhető választ. :)
6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, jövő héten megpróbálok vmit alkotni :)
2014. júl. 25. 17:07
7/8 anonim válasza:
Szerintem a munkahelyen hívd meg egy kávéra, vagy süss neki valami sütit, és hagyd ott az asztalán, meg ilyen apróságok.
8/8 A kérdező kommentje:
kiderült h hány éves és az is h van neki valakije:/ viszont ami jó hír számomra h tudtomra adta h nem szívesen van vele.
2014. aug. 15. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!