Egyáltalán nincsenek itt normális lányok?
Eddig csak olyanokat találtam itt gyakorin akik vagy csak azért irnak hogy hülyéskedjenek vagy csak azért mert az adott pillanatban unatkoztak de utánna már nem is érdekli a dolog...
Tudom hogy ez az oldal nem erre van de látom hogy minden nap tesznek ki ilyet 2x próbáltam más módon is de sose találtam olyan lányt akivel tényleg lehet beszélni és megakarna ismerni nem pedig kifaggat meg képetkér aztán "ba*dm*g any*d hülyegyerek" elven otthagynak... -_-
Most komolyan hova tüntek a normális emberek??
(aki a helyesirási hibákért akar vitatkozni az rossz helyen jár...)
attól hogy egy lány nem akar itt ismerkedni, még lehet normális
vannak itt is normális emberek
#13 végre egy normális ember egy normális válasszal!! köszönöm! bár ezt tudom :)
am hagyd had élvezkedjen nem bir felidegesiteni.. egy névtelen bu_zitól nem leszek mérges..
#15 ööö jó o.o
#16 sajnos nem 1 volt... de kitudja..
#17 szerencséd volt
#18 ezt azért nem mondanám de van egy kicsi igazság alapja (annak hogy ritkán vannak normálisak)
szerintem igenis van itt sok értelmes lány, magamat is annak tartom, de én csak valóban intelligens emberekkel szeretek beszélgetni, és gondolom sokan mások is így vannak vele :D
szóóval szerintem itt hibádzik a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!