Nagyon gáz, ha mióta páwaként öltözöm úgy érzem tök helyes srác vagyok és tényleg mintha sokkal több lány, főleg szépek megnéznének?
Páwa.. Ehh.. nagyon tököm van lányként mint nekik. :D
Elkorcsult a társadalom.. ki a franc járna olyan fiúval, aki kivágottabb pólót hord mint egy lány?
Biztosan lehetsz vagy 14-15-16 éves, és általábna az ilyen 13-16 éves korik nedvesednek be a páwákra, aztán rájönnek hogy mindegyik egy nyomorult divatmajom aztán keresnek igazi férfiakat. :D
Bocs, szerintem gáz vagy.
gáznak nem gáz, én inkább úgy érzem hogy a társadalom van elcseszve.
"olyanokat kaptam tőlük, hogy ronda srác vagyok"..egy normális nő nem rondáz le egy hapsit, keresi benne a férfiasságot, macsót stb., azt ne mis mondom hogy csak kiröhögik a páwákat. Mai lányok....mit értenek azon hogy egy "fiú" (mondjuk inkább lánynak) szép legyen? De mit lehet várni akik One Dirction szarokon nőnek fel, és még lehet nem is voltak igazán szerelmesek, csak hogy nézd annak milyen cuki haja van, milyen édes abban a sálban stb. Fööö..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!