Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hölgyek. A motoros...

Lányok, hölgyek. A motoros srácok előnyben vannak?

Figyelt kérdés
nem mondom ,hogy mindenkinek aki motorozik 2 mankóval(csajszival) maga mellett kellene járni, de valami sexi biztos van benne nem?

2014. júl. 27. 00:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
19-es vagyok . A motorozás egy hobbi vagy picit több nem tudom szavakba önteni :) de nem lehet előbbre való mint egy kapcsolat inkább megfertőznélek vele :) kapnál egy kis gépet aztán együtt csapatnánk. A szerelésbe meg nem vonnék be senkit ha unja annál számomra nincs kellemetlenebb mikor bütykölök aztán valaki meg ott unja magát egy sarokban vagy bevonnálak abba is vagy megpróbálnám úgy elosztani hogy ne menjen semmi rovására.
2014. júl. 27. 12:06
 22/22 A kérdező kommentje:
ha vendég van én se szerelek. ha nőm lenne lehet több figyelmet kapnak mint a motor. ha hálásabb mint a moci akkor meg biztos. :)
2014. júl. 27. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!