Lányok, hölgyek. A motoros srácok előnyben vannak?
Figyelt kérdés
nem mondom ,hogy mindenkinek aki motorozik 2 mankóval(csajszival) maga mellett kellene járni, de valami sexi biztos van benne nem?2014. júl. 27. 00:20
11/22 A kérdező kommentje:
8-as. zárt sisak kell. az adja a titigzatos motoros srác érzetet. :D
2014. júl. 27. 00:38
13/22 anonim válasza:
Annyira kisasszony már nem vagyok. Szereti a motorját, minden hétvégén motorozunk egyet. De nem csak ezzel van elfoglalva. :)
14/22 A kérdező kommentje:
sry.#titokzatos(szótár javítgat hébe-hóba) 10-es. :( kilehet fogni ilyet.
2014. júl. 27. 00:43
15/22 A kérdező kommentje:
akk nagyasszony XD ugye hogy jobban hangzik a kisasszony.legyen hölgy. :D
2014. júl. 27. 00:46
16/22 anonim válasza:
Rendben, a hölggyel ki vagyok békülve. :D
17/22 A kérdező kommentje:
még így utólag. a csúnya motor inkább hátrányos?
2014. júl. 27. 00:48
18/22 A kérdező kommentje:
akkor nem hargszik a hölgy. nagy tehet esett le az izmos szívemről. XD
2014. júl. 27. 00:51
19/22 anonim válasza:
Bakter akármilyen lánnyal megismerkedek mikor kiderül ,hogy motorozok kb mintha leprás lennék... Kis szerencse benne ,hogy odáig el sem jut a dolog ,h nincs jogsim. Még! Eddig olyanokat kaptam h a motorosok tahók ,megölnek másokat, meghalnak(mondjuk ezt nem szoktam érteni hiszen mindenki beadja a kulcsot)
20/22 anonim válasza:
Szia! Szerintem van benne valami vonzó, de ha tényleg többet foglalkozol a motorral, mint a lánnyal, akkor van probléma. Az én barátom kocsis, első pár találkozáskor még nem tudtam, de aztán jó volt beülni a kis Hondába, csak aztán elég sok könyvet kiolvastam a garázsban, amíg ő bütykölgetett.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!