Fiúk! Strandon ti hogy szoktatok bepróbálkozni a lányoknál? Milyen szöveggel?
Csáo cica a ladikom itt áll a kikötőben!"
Az oda vinném egy 50 méteres jachthoz XD
Volt egy érdekes dolog igazából nem is úgy indult hogy próbálkozni szeretem volna saját magát húzta fel a büfés csaj pedig úgy gondolom semmi olyat nem produkáltam neki, annyi volt sajátos egyedi kB boxer méretűre le vágott farmerbe strandoltam, mivel nincs zsebe így mást nem tudtam mind hogy a telefont be rakom oda előre a farmerba és ez észre vette hogy ott a telefon, az egész formája látszódott mondja nekem szexi fiú vagyok ezzel a farmeral plusz a telefon megoldással, igazából nem értettem mi a szexi benne, azt észre vetem tovább stufolta magát kérdezte hogy tetem oda be hogy nem esik ki
Mondtam neki hogy neki nyomja a farmernak a pénisz és így nem esik ki, ez nagyon be jött neki, délután estefele találkoztunk újra de akkor már történt minden jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!