Létezik még (itt) olyan FÉRFI aki nem szexorientált?
Aki komoly,megbizható,fix kapcsolatra vágyik
Aki a bizalmat,őszinteséget szeretetet építést,elfogadást,megbecsülést,érzelmeket ,előrébbvalónak érez a kétszínű,hazug,egojátéknál?
Irj ha úgy érzed ez rólad szól...
(26 n)
ja kitömve egy múzeumban!:DDD
van biztos,de azt személyesen kellene megtalálnod,felkutatnod nem ilyen vackokon keresztül
még ha nagyképűen is hangzik, én szerintem ilyen vagyok :)
életre szóló szeretetben gazdag boldog párkapcsolatot szeretnék :) csak még nem találtam meg hozzá a megfelelő partnert :) én inkább érzelmes típus vagyok, a 3 oldal közül az ösztöneim irányítanának legutoljára mivel a másik 2 bármikor felülbírálná...
21F
Ezt vártam, hogy mikor jön egy nő aki elsírja magát egy dicső lovagért.
Gondolom valami rossz élményben volt részed és most keresed azt a valakit aki pont a rossztevőd ellentéte.
Sajnálom még ha illenek is a leírtak rám úgy érzem, hogy nem érné meg foglalkozni ezzel a dologgal.
Vagy nem válaszolnál, vagy pár üzenet után eltűnnél és még sorolhatnám az érveket. Sajnálom.
Minden férfi szexközpontú gondolkodású. Aki mást mond az hazudik vagy beteg.
Nincs olyan, hogy feltétel nélküli szeretet, ezt le kell tisztítanod magadban, különben az életed úgy telik el, hogy hiú reményeket kergetsz. De ne érts félre, az élet koránt sem olyan sz@r mint amilyennek mutatja magát. Sokkalta egyszerűbb, mint amilyennek látszik. :)
én pont ilyen vagyok, csak közben mégiscsak szexorientált vagyok, mert fontos nekem a jó szex, ami szerintem a fentiek mellett szintén alapja egy jó kapcsolatnak :)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!