Aki fiúk panaszkodnak hogy nem találnak az igényeiknek megfelelő lányt, idén például hány lánynál próbálkoztak, mennyivel ismerkedtek? 2? 50? 100?
én elég sokkal ismerkedtem neten, csak akik az "igényeimnek megfelelők voltak" sajnos messze laknak mind (ja és elég magasak az igényeim egyesek szerint) :( de nem adom fel :)
személyes ismerkedésre is lenne lehetőségem ha kicsit növelném az önbizalmam, mert pl HÉV-en is látom, hogy néznek lányok, egész szépek, de személyes ismerkedésnél rosszabb tapasztalatom van mint netesnél :D szép arcú lányok közül 1 volt aki belül is annyira szép volt számomra mint kívül, a többi (5-6) sajnos ribizli kategória...szóval keresem tovább a megfelelő belsővel rendelkező közelben lakó életem párját :) remélem lassan megtalálom :)
21F
Kedves fiúk!
Milyen igényeitek vannak ugyan mondjátok már meg.
Azok a nagyon magas igények engem is érdekelnének...
:)
0 nőnél próbálkoztam. Nincs értelme erőltetni...
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!