Van itt valaki, aki szívesen beszélgetne egy zsidó származású fiúval?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék ,hogy van e itt olyan ember ,akit ez nem zavar. Nem akarok világuralomra törni ,meg ilyenek. Orvos szeretnék lenni , segíteni másoknak.2014. júl. 26. 20:26
11/17 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, pont ezért írtam ezt. Nem általánosítok ,mert az hiba lenne, csak azt mondom ,mert ez tény, és nem paranoia , a sztereotípiákkal élünk, és itt nem csak a zsidóságról van szó.
2014. júl. 26. 20:56
12/17 anonim válasza:
# 10 végre valaki, aki nem néz mindenkit nácinak
13/17 anonim válasza:
Érdekes. Én nem tapasztalom ezeket. Elmondhatnád, téged Hányszor sbhogy bántottak,csak mert zsidó vagy
14/17 anonim válasza:
Komolyan miért kell minden emberbe belebeszélni a rasszizmust , honnan veszed hogy zavarna ez bárkit is ? Ezért szid minket egy csomó más ország , hogy Magyarország a rasszizmus melegágya.
15/17 anonim válasza:
Én zsidóbérenc vagyok! Shalom! :D
16/17 anonim válasza:
Nem a származás teszi az embert. Én szívesen beszélgetek veled, ha gondolod. :)
17/17 anonim válasza:
Én szívesen beszélnék veled, a legkevésbé sem zavar sem a származásod, sem a vallásod.:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!